SKU
HI98121

Testues për pH dhe ORP HI98121

232,00 € 25.520,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 232,00 EUR (25.520,00 Lekë)

In stock

HI98121 është një testues i besueshëm, i papërshkueshëm nga uji që siguron matje të shpejta dhe të lehta të pH dhe ORP. Ky testues i saktë pH dhe ORP ka rezolucion 0.01 pH me kalibërim automatik me dy pika dhe kompensim të temperaturës në një pajisje të vetme, portative dhe xhepi. S'ka më ndryshim midis metrave për matjet e tua rutinë.

  • ±0.05 pH/ ±2 mV Saktësi
  • Elektroda pH e zëvendësueshme
  • I mrekullueshëm për pishinat, ujërat e zeza dhe industriale.

HI98121 është një testues i lehtë i projektuar në mënyrë ergonomike. Ky testuese pH dhe ORP është projektuar për të pluskuar duke e bërë atë ideal për të marrë matjet ORP praktikisht kudo. Me HI98121 është e mundur të monitorohet si pH ashtu edhe ORP në të njëjtën kohë. HI98121 zakonisht përdoret për të monitoruar pH dhe klorin për shumë aplikime duke përfshirë pishinat, pastrimin e ushqimit, trajtimin e ujërave të zeza, dhe trajtimit të ujit në kulla.

Sipas përkufizimit pH është matja e tensionit të gjeneruar nga një qelizë elektrokimike në rrymën zero. Potenciali i gjeneruar është proporcional me aktivitetin termodinamik të jonit që matet.

Ngjashëm me matjen e pH-së që kuantifikon se sa janë tretësirat acidike ose alkaline, matjet ORP (Potenciali i Oksidimit) sasinë e gjendjes së përgjithshme të një tretësire si të ketë aftësinë për të oksiduar ose reduktuar një specie kimike. Oksidimi dhe reduktimi i reagentëve përdoren për të marrë pjesë në reaksionet kimike të njohura si një reaksion redox.

Një matës ORP duhet të jetë kimikisht inert; nuk mund të oksidohet ose të zvogëlohet vetë. Ajo gjithashtu duhet të ketë karakteristikat e duhura të sipërfaqes për të nxitur shkëmbimin e shpejtë të elektroneve, një veti e njohur si densiteti i lartë i rrymës së shkëmbimit. Dy metale fisnike kanë provuar se punojnë mirë për këtë qëllim: platini i pastër dhe ari i pastër përdoren të dy në ndërtimin e sensorëve ORP.

 

Veçoritë shkurtimisht

  • I papërshkueshëm nga uji
  • Kompensim automatik i temperaturës
  • Veçoria HOLD
  • E thjeshtë për t'u përdorur
  • Ekonomike

 

 

Specifikime

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI98121

Range pH

-2.00 deri në 16.00 pH

PH Rezolucioni

0.01 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.05 pH

pH Kalibrimi

automatike, një ose dy pikë me dy tretësire kalibrimi (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose 4.01 / 6.86 / 9.18)

pH Kompensimi i temperaturës

automatike për lexime pH

Varg ORP

± 1000 mV

Tretësirë ORP

1 mV

Saktësia e ORP

±2 mV

Kalibrimi ORP

fabrika e kalibruar

Gama e temperaturës

-5.0 deri 60.0°C / 23.0 deri në 140.0°F

Rezolucioni i temperaturës

0.1°C / 0.1°F

Saktësia e temperaturës

±0.5°C / ±1°F

pH Elektroda

HI73127 elektroda e zëvendësueshme pH (përfshirë)

Elektroda ORP

sensor i fiksuar ORP

Fikje automatike

auto-off pas 8 minutave të mospërdorimit

Lloji i baterisë / jeta

1.5V (4) / rreth 250 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

-5 deri në 50°C (23 deri 122°F); Rh max 100%

Dimensionet

163 x 40 x 26 mm (6.4 x 1.6 x 1.0'') / 100 g (3.5 oz.)

Informacion*

Çdo HI98121 vjen së bashku: HI70004 pH 4.01 tretësira buferike, 20 mL sachet (1 pc.), HI70007 pH 7.01 tretësira buferike, 20 mL sachet (1 pc.), tretësira e ruajtjes HI70300N për elektrodat pH & ORP, 20 mL sachet (1 pc.), HI70022 470 mV ORP tretësire testuesi, 20 mL sachet (2 pcs.) , HI700601 pH & ORP tretësire për pastrimin e elektrodës, 20 mL sachet (1 pc.), HI73127 pH elektroda, HI73128 Mjet për heqjen e elektrodës, bateri 1.5V (4 pcs.), certifikata e cilësisë së instrumentit, & manual udhëzimi.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara