SKU
HI98199

MATËS I pH, KONDUKTIVITETIT DHE OKSIGJENIT TË SHPËRBASHKUESHËM - HI98199

788,00 € 86.680,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 788,00 EUR (86.680,00 Lekë)

In stock

HI98199 është një matës i gjithanshëm që mund të monitorojë pH, EC dhe oksigjenin e tretur kur çiftohet me sondën përkatëse. Sonda pH Hanna është e përfshirë me HI98199 dhe sondat EC dhe DO mund të porositen veçmas. Çdo sondë dixhitale përmban lidhësin DIN Quick Connect Hanna dhe kutia e përfshirë përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm për të filluar matjen e pH.

 • LCD grafike në ekran
 • Çdo sondë transmeton leximet në mënyrë dixhitale në njehsor, ku pikat e të dhënave mund të shfaqen dhe regjistrohen.
 • E përkryer për terren

HI98199-Hand-Boot

Rritja e gjurmueshmërisë

Sigurohuni që të dhënat tuaja mund të ruhen me të dhënat GLP. Të aksesueshme përmes menusë, këto të dhëna përfshijnë datën, kohën, buferët/standardet e përdorura për kalibrimin dhe karakteristikat e kalibrimit të fundit.

Regjistrimi i gjithanshëm i të dhënave

HI98199 ju lejon të ruani deri në 45,000 të dhëna  të vazhdueshme ose log-on-demand me intervale regjistrimi nga një sekondë deri në tre orë.

Çelës i dedikuar ndihmës

Mesazhet dhe udhëzimet e pastra udhëzuese janë të disponueshme në ekran për t'ju udhëhequr shpejt dhe me lehtësi gjatë konfigurimit dhe kalibrimit.

HI98199-Connection

Përdorshmëria ,cilësia superiore

Një matës i papërshkueshëm nga uji i vlerësuar me IP67 do të thotë që moti i keq, spërkatjet dhe pluhuri nuk do t'ju pengojnë të bëni matje të rëndësishme. HI98199 është ndërtuar për të përballuar zhytjen në ujë prej 1 m deri në 30 minuta.Ekrani I madh dhe sigurojnë që të gjitha informacionet tuaja të rëndësishme të jenë lehtësisht të dukshme, pavarësisht nga sasia e dritës apo këndi I shikimit.

Universal Port

Porta ultra e gjithanshme USB-C realizon transferimin pa probleme të të dhënave. Nuk ka nevojë për softuer - thjesht lidhni një USB-C dhe dërgoni të dhënat tuaja si një .csv në një memorie, kompjuter ose pajisje Android.

Sonda dixhitale e lidhjes së shpejtë

Montimi Quick Connect është projektuar për instalim të shpejtë dhe të lehtë të sondave. Një lidhje e papërshkueshme nga uji pa fije e bën të thjeshtë ngjitjen dhe heqjen e sondës. Sonda dhe matësi i njohin automatikisht sensorët duke e bërë të lehtë ndryshimin e elektrodave. Çdo sondë transmeton leximet në mënyrë dixhitale në njehsor, ku të dhënat mund të shfaqen dhe regjistrohen.

Shpejtësi, kur ju nevojitet.

Sonda pH e Hanna vjen  me HI98199 dhe sondat EC dhe DO mund të porositen veçmas.

 

 

 

HI827113_front

Sonda pH - HI829113 (e përfshirë)

 • Deri në një kalibrim me tre pika me pesë bufera standarde dhe një tampon të personalizuar në dispozicion
 • Opsioni pH në mV është i dobishëm për diagnostikim
 • Të dhënat GLP
 • Leximet e kompensuara automatikisht të temperatures

HI763093-front

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonda EC - HI763093 (opsionale)

 • Kalibrimi me një pikë nga gjashtë standarde
 • Kompensimi automatik i temperaturës
 • Veprimtaria automatike
 • Leximet e kripësisë
 • Shkalla praktike e kripës (PSU) e bazuar në kalibrimin e përçueshmërisë

HI764103-front

Sonda DO - HI764103 (opsionale)

 • Shfaq njësitë në % ngopje ose ppm (mg/L)
 • Kompensimi i kripës për ujërat e kripura
 • Barometër i integruar
 • Kompensimi automatik i temperaturës
 • Polarizimi automatik i sondës në fillim
 • Kapakë membranash HDPE të gatshme për përdorim

Specifikime

SKU

HI98199

Emri I produktit

MATËS I pH, KONDUKTIVITETIT DHE OKSIGJENIT TË SHPËRBASHKUESHËM

Informacione të detajuara

Po

pH Range

0.00 në 14.00 pH

pH Rezolucion

0.01 pH

pH Saktësia

±0.02 pH

pH Kalibrimi

automatik një, dy ose tre pika me pesë bufera standart (pH 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01) ose një tampon me porosi

pH kompensimi I temperaturës

po

mV Range

±600.0 mV

mV Rezolucion

0.1 mV

mV Saktësia

±0.5 mV

EC Range

0 në 200 mS/cm

EC Rezolucion

1 μS/cm; 0.001 mS/cm; 0.01 mS/cm; 0.1 mS/cm; 1 mS/cm

EC Saktësia

±1,5% e leximit ose ±2 μS/cm cilado qoftë më e madhe

EC Kalibrimi

automatike me një pikë, me gjashtë zgjidhje standarde (84 μS/cm, 1413 μS/cm, 5,00 mS/cm, 12,88 mS/cm, 80,0 mS/cm, 111,8 mS/cm) ose pikë me porosi

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara