SKU
BL7916-2

Kontrolluesi i pH dhe Pompa - BL7916-1

In stock

BL7916 është një kontrollues i pH që kombinon një matës pH me një pompë dozuese kimike në mënyrë që të ruajë pikën e dëshiruar të pH gjatë procesit.

  • Dy instrumente të avancuara në një njësi kompakte.
  • Instalim i përshtatshëm me të gjitha kontrolluesit në panelin e përparmë.
  • Përdoret gjerësisht në, trajtimin e ujërave të zeza, trajtimin e ujit dhe pishinat.

Instalim i lehtë

I projektuar me vrima montimi të ndërtuara në një bazë të fortë, BL7916 është i thjeshtë për t'u instaluar. Të gjitha pjesët dhe montimet e pompës janë të vendosura në mënyrë të përshtatshme në pjesën e përparme të njësisë.

Strukturë e fortë

BL7916 është vendosur në një këllëf të fortë polipropileni të përforcuar me fibra IP55 për ta mbrojtur nga derdhjet dhe spërkatjet e rrezikshme. Materialet PVDF, FPM/FKM dhe PTFE përdoren për të gjitha pjesët që bien në kontakt me lëngun për t'i rezistuar korrozionit të shkaktuar nga kimikatet.

Veprim i thjeshtë i pompës

Një solenoid me zhvendosje pozitive me pak pjesë lëvizëse e bën BL7916 më të besueshëm se pompat me motor, pasi nuk ka pjesë rrotulluese, ingranazhe ose kamera; duke reduktuar në mënyrë drastike çdo mundësi për dështim mekanik.

Dozimi proporcional

Një kontrollues proporcional ngadalëson shkallën e goditjes ndërsa vlera e matur i afrohet pikave të përcaktuara të përzgjedhura nga përdoruesi, duke shmangur mbidozimin e kimikateve. Kjo veçori e bën dozimin e pompës më të saktë, kursen kimikate dhe eliminon korrigjimet e panevojshme dhe të kushtueshme në procesin tuaj, veçanërisht me kimikatet që reagojnë ngadalë.

Dalja e Regjistruesit e izoluar

Për të përmirësuar zgjidhjen e problemeve dhe aftësinë për të regjistruar të dhëna gjatë monitorimit, thjesht bashkëngjitni një pajisje regjistrimi në kontaktet e daljes së instrumentit 4 deri në 20 mA, të vendosura në mënyrë të përshtatshme në panelin e përparmë, për të marrë një kopje të rezultateve sipas kërkesës.

Kontaktet e dozimit ndihmës

Lejon përdoruesin të bashkohet një pompë mbushëse që aktivizohet vetëm kur pompa është duke dozuar.

Specifikimet

pH Intervali   

0.0 në 14.0 

pH Rezolucioni 

0.01 % 

pH Saktësia

±0.01 pH 

Kalibrimi

kompensimi: ±1 pH; pjerrësia: 85 deri në 115%

Temperatura Kompensimi

Kompensimi i temperaturës fikse në 25°C (77°F)   

Rezistenca hyrëse

Rezistencë e lartë 10¹² Ohm 

Vendosja e relesë për alarmin 

1 i izoluar, 2A, max. 240V, ngarkesë rezistente, 1 000 000 goditje

Kontrolli i dozimit 

proporcional, acidik ose bazik, i përzgjedhur nga përdoruesi

Sinjali dales analog 

4-20 mA (i izoluar) 

Terminalet e dozimit 

1 i izoluar, 2A, max. 240V, ngarkesë rezistente, 1 000 000 goditje

Mbrojtja aktuale 

250V

Ekrani

115V ±15%; 50/60Hz (40W); 

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F)

Vlerësimi IP

IP65 

Dimensionet

221 x 142 x 181 mm (8.7 x 5.6 x 7.1’’) 

Pesha

5 kg (11 lb.) 

Informacion për porosi 

BL7916-1 furnizohet me valvula thithëse LPDE 7 m (23'), tub shkarkimi polietileni, kabull rryme 115V dhe udhëzime.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara