SKU
HI1288

Sonda me shumë parametra pH/EC/TDS për njehsorët portativ HI99 - HI1288

166,00 € 18.260,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 166,00 EUR (18.260,00 Lekë)

In stock

HI1288 është një sondë multiparametrike  e para-amplifikuar 3 në 1 që mat pH, EC/TDS dhe temperaturën brenda një trupi të vetëm polipropileni. Pjesa e pH-it e kësaj sondë është e ndërtuar me elektrolit prej xheli polimer dhe një llambë sensori prej xhami. Pjesa EC/TDS e kësaj sondë përdor dy sensorë grafiti për një përcaktim amperometrik të përcjellshmërisë dhe lëndëve të ngurta totale të tretura. Një sensor i integruar i temperaturës siguron që leximet e pH dhe EC/TDS të kompensohen për ndryshimet e temperaturës si në standardë ashtu edhe në mostra. Konsiderata e projektimit për HI1288 është ideale për matjen e pH, EC/TDS dhe temperaturës në sera, hidroponikë, monitorim mjedisor, trajtim të ujit, trajtim të ujërave të zeza dhe kaldaja dhe kulla ftohëse. HI1288 është krijuar për t'u përdorur me njehsorët multiparametrik portativë HI991300 dhe HI991301 të Hannë-s.

  • Elektrodë pH e para-amplifikuar
  • Sensori amperometrik EC/TDS
  • Sensori i integruar i temperaturës

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Materiali i sensorit, materiali i trupit dhe lloji i lidhjes së përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

 

 

Elektrodë pH e parapërforcuar

Qarku i elektrodës pH ka një përforcues të integruar që shërben për të reduktuar efektet e zhurmës elektrike në matjen e pH. Zhurma elektrike mund të vijë nga motorët dhe pompat që janë të zakonshme në sera. Dizajni i kryqëzimit të vetëm të referencës së elektrodës pH ka një strukturë që lejon lëvizjen e joneve midis elektrolitit të brendshëm të xhelit dhe mostrës që matet. Avantazhi i kryqëzimit Cloth Junction është se mund të nxirret nga sonda, duke ekspozuar një sipërfaqe të freskët kur leximet bëhen të rrëmbyeshme ose të çrregullta. Këto karakteristika e bëjnë këtë sondë ideale për përdorim në solucionet e plehrave kimikë.

Sensori amperometrik EC/TDS

Leximet EC/TDS kryhen nga një sensor amperometrik me dy pin. Një tension i alternuar aplikohet në sensor dhe sasia e rrymës që kalon midis dy kunjave prej çeliku inoks përcakton sasinë e trupave të ngurtë jonikë të tretur të pranishëm.

Sensori i integruar i temperaturës

Leximet e pH dhe EC/TDS duhet të kompensohen me temperaturën për të marrë rezultate të sakta. Sensori i integruar i temperaturës i HI1288 siguron një lexim të shpejtë të temperaturës i cili më pas përdoret për të rregulluar pH dhe rezultatet EC/TDS në përputhje me rrethanat.

Trup polipropileni

Trupi polipropileni i HI1288 strehon të tre sensorët brenda një modeli të fortë dhe të vetëm. Ky material i trupit është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe shkëlqen në matjet me matës të lëvizshëm për shkak të qendrueshmërisë së tij. Struktura rreth llambës sferike të qelqit pH minimizon thyerjen për shkak të përplasjes ose rënies aksidentale të elektrodës. Plastika e polipropilenit është një plastikë me cilësi të lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve agresive.

Lidhës DIN

HI1288 përdor një lidhës DIN. Ky lloj lidhësi përgjithësisht përdoret me matësa të caktuar dhe mund të mos jetë i këmbyeshëm. HI1288 është krijuar për t'u përdorur me njehsorët multiparametrikë portativë HI991300 dhe HI991301 të Hannë-s.

 

Specifikime

Specifikimet e produktit

Detaje

SKU

HI1288

Referenca

e vetme, Ag/AgCl

Kryqëzimi

Cloth junction

Elektroliti

xhel

Presioni max

0.1 bar

Intervali

pH: 0 në13

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 në 50˚C (32 në 122˚F) - LT

Lloji/forma

sferike (8 mm)

Sensor temperature

po

Matching Pin

jo

Amplifier

yes

Materiali i trupit

polipropilem

Kabulli

7-pole; 1m (3.3')

Përdorimi

bujqësi, kaldaja, kulla ftohëse, monitorim mjedisor, sera, hidroponikë, trajtim uji

Lidhja

DIN

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara