SKU
HI1285-7

Sonda me shumë parametra pH/EC/TDS për përdorim me HI9814 - HI1285-7

135,00 € 14.850,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 135,00 EUR (14.850,00 Lekë)

Out of stock

HI1285-7 është një sondë me shumë parametra 3 në 1  e para-amplifikuar që mat pH, EC/TDS dhe temperaturën brenda një trupi të vetëm polipropileni. Pjesa e pH-it e kësaj sondë është e ndërtuar me një bashkim pëlhure, elektrolit polimer xhel pa mirëmbajtje dhe një llambë sensore xhami me temperaturë të ulët. Pjesa EC/TDS e kësaj sondë përdor dy kunja çeliku inoks për një përcaktim amperometrik të përcjellshmërisë dhe totalit të lëndëve të ngurta të tretura. Një sensor i integruar i temperaturës siguron që leximet e pH dhe EC/TDS të kompensohen për ndryshimet e temperaturës si në standarde ashtu edhe në mostra. Konsiderata e projektimit për HI1285-7 është ideale për matjen e pH, EC/TDS dhe temperaturës në serra, hidroponikë dhe aplikime të tjera bujqësore. HI1285-7 është projektuar për t'u përdorur me njehsorin portativ multiparametëror HI9814 të Hanna.

  • Elektrodë pH e para-amplifikuar
  • Sensori amperometrik EC/TDS
  • 1 sondë për pH dhe EC/TDS

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Materiali i sensorit, materiali i trupit dhe lloji i lidhjes së përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

Elektrodë pH e parapërforcuar

Qarku i elektrodës së pH ka një përforcues të integruar që shërben për të reduktuar efektet e zhurmës elektrike në matjen e rezistencës së lartë të pH. Zhurma elektrike mund të vijë nga motorët dhe pompat që janë të zakonshëm në serra. Dizajni i kryqëzimit të vetëm referencë të elektrodës pH ka një bashkim leckë që lejon lëvizjen e joneve midis elektrolitit të brendshëm të xhelit dhe mostrës që matet. Avantazhi i kryqëzimit të leckës është se mund të nxirret nga sonda, duke ekspozuar një sipërfaqe të freskët kur leximet bëhen të rrëmbyeshme ose të çrregullta. Këto karakteristika e bëjnë këtë sondë ideale për përdorim në solucionet e plehrave.

Sensori amperometrik EC/TDS

Leximet EC/TDS kryhen nga një sensor amperometrik me dy pine. Një tension i alternuar aplikohet në sensor dhe sasia e rrymës që kalon midis dy kunjave prej çeliku inoks përcakton sasinë e trupave të ngurtë jonikë të tretur të pranishëm.

Sensori i integruar i temperaturës

Leximet e pH dhe EC/TDS duhet të kompensohen me temperaturën për të marrë rezultate të sakta. Sensori i integruar i temperaturës i HI1285-7 siguron një lexim të shpejtë të temperaturës i cili më pas përdoret për të rregulluar pH dhe rezultatet EC/TDS në përputhje me rrethanat.

Trup polipropileni

Trupi polipropilen i HI1285-7 strehon të tre sensorët brenda një modeli të fortë dhe të vetëm. Ky material i trupit është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe është i përshtatshëm në matjet që kryhen në teren.  Plastika e polipropilenit është një plastikë me cilësi të lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve agresive.

Lidhësi i shpejtë DIN

HI1285-7 përdor një lidhës DIN Quick Connect që e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. Ky lloj lidhësi është përgjithësisht në pronësi të njehsorëve me të cilët furnizohen. HI1285-7 është projektuar për t'u përdorur me matësin portativ hidroponik pH/EC/TDS/Temperaturë HI9814 GroLine të Hanna-s.

 

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

HI1285-7

Përshkrim

sonda pH dhe EC e para-amplifikuar

Referenca

e vetme, Ag/AgCl

Kryqëzimi

Cloth junction

Elektroliti

xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 13 / EC; T: 0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - LT

Struktura/forma

sferike (diametri: 8,0 mm)

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

polipropileni

Kabulli

7-pole; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

serra, hidroponikë

Lidhja

Lidhja e shpejtë DIN

Shënim

*Për t'u përdorur me HI9814

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara