SKU
HI12883

Sonda me shumë parametra pH/EC/TDS me Quick Connect DIN - HI12883

187,00 € 20.570,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 187,00 EUR (20.570,00 Lekë)

In stock

HI12883 është një sondë me shumë parametra e para-amplifikuar 3 në 1 që mat pH, EC/TDS dhe temperaturën brenda një trupi të vetëm polipropileni. Pjesa e pH-it e kësaj sonde është e ndërtuar me një elektrolit xhel polimeri pa mirëmbajtje dhe një llambë sensori me xhamë me temperaturë të ulët. Pjesa EC/TDS e kësaj sondë përdor dy sensorë grafiti për një përcaktim amperometrik të përcjellshmërisë dhe lëndëve të ngurta të tretura totale. Një sensor i integruar i temperaturës siguron që leximet e pH dhe EC/TDS të kompensohen për ndryshimet e temperaturës si në standarde ashtu edhe në mostra. Konsiderata e projektimit për HI12883 është ideale për matjen e pH, EC/TDS dhe temperaturës në serra, hidroponikë, monitorim mjedisor, trajtimin e ujit, trajtimin e ujërave të zeza dhe kaldaja dhe kulla ftohëse. 

  • Elektrodë pH e para-amplifikuar
  • Sensori amperometrik EC/TDS
  • Sensori i integruar i temperaturës

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Materiali i trupit dhe lloji i lidhjes së përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

Elektrodë pH e para-përforcuar

Qarku i elektrodës së pH ka një përforcues të integruar që shërben për të reduktuar efektet e zhurmës elektrike në matjen e pH me rezistencë të lartë. Interferenca elektrike mund të vijë nga motorët dhe pompat që janë të zakonshme në serra. Dizajni i kryqëzimit të vetëm ka një bashkim leckë (cloth junction) që lejon lëvizjen e joneve midis elektrolitit të brendshëm të xhelit dhe mostrës që matet. Avantazhi i kryqëzimit të leckës është se mund të nxirret nga sonda, duke ekspozuar një sipërfaqe të re kur leximet bëhen të rrëmbyeshme ose të çrregullta. Këto karakteristika e bëjnë këtë sondë ideale për përdorim në solucionet e plehrave.

Sensori amperometrik EC/TDS

Leximet EC/TDS kryhen nga një sensor amperometrik me dy pine. Një tension i alternuar aplikohet në sensor dhe sasia e rrymës që kalon midis dy kunjave prej çeliku inoks përcakton sasinë e trupave të ngurtë jonikë të tretur të pranishëm.

Sensori i integruar i temperaturës

Leximet e pH dhe EC/TDS duhet të kompensohen me temperaturë për të marrë rezultate të sakta. Sensori i integruar i temperaturës i HI12883 siguron një lexim të shpejtë të temperaturës i cili më pas përdoret për të rregulluar pH dhe rezultatet EC/TDS në përputhje me rrethanat.

Trup polipropileni

Trupi prej polipropileni i HI12883 strehon të tre sensorët brenda një modeli të fortë dhe të vetëm të trupit. Ky material i trupit është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe është e përshtatshme me matësit e lëvizshëm për shkak të qëndrueshmërisë së tij.  Plastika e polipropilenit është një plastikë me cilësi të lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve agresive.

Lidhës i shpejtë DIN

HI12883 përdor një lidhës Quick DIN. 

 

Specifikimet

 

Specifikime

Detaje

SKU

HI12883

Referenca

Ag/AgCl

Kryqëzimi

Cloth junction

Elektroliti

xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 13

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50˚C (32 deri në 122˚F) - LT

Struktura

sferike (8 mm)

Sensor temperature

po

Pini që përputhet

jo

Përforcues

po

Materiali i trupit

polipropileni

Kabulli

7-pole; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

bujqësi, kaldaja, kulla ftohëse, monitorim mjedisor, serra, hidroponikë, trajtim uji

Lidhje

Lidhja e shpejtë DIN

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara