SKU
HI1285-6

Sonda pH/EC/TDS me CAL Check - HI1285-6

138,00 € 15.180,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 138,00 EUR (15.180,00 Lekë)

In stock

Përcaktoni pH, EC dhe TDS (ppm) me vetëm një sondë pH/EC HI1285-6 E përkryer për matjet në serra, trajtimin e ujit dhe kaldaja dhe kullat ftohëse me trup polipropileni, sensor të integruar të temperaturës dhe elektrodë pH të parapërforcuar. HI1285-6 është projektuar për përdorim me matësin portativ pH/EC/TDS/Temperature CAL Check™ HI9813-6.

  • Sonda 3 në 1 me pH, përçueshmëri (EC), TDS (ppm) dhe sensorë të temperaturës.
  • Sonda e para-amplifikuar për rezultate më të mira!
  • E shkëlqyeshme për hidroponikë, akuariume dhe pellgje.

Sonda me shumë parametra e para-amplifikuar

Qarku i elektrodës pH ka një përforcues të integruar që shërben për të reduktuar efektin e zhurmës elektrike në matjet e rezistencës së lartë dhe pH. Zhurmat elektrike vijnë nga motorët dhe pompat që gjenden në serra dhe serra. Dizajni i lidhjes së vetme referente të elektrodës pH ka një bashkim tekstili që lejon lëvizjen e joneve midis elektrolitit të brendshëm të xhelit dhe mostrës që matet. Avantazhi i bashkimit të pëlhurës është se ai mund të rinovohet, duke ekspozuar një sipërfaqe të freskët kur leximet bëhen të paqëndrueshme. Këto karakteristika e bëjnë këtë sondë ideale për përdorim në solucionet e plehrave.

Sensori amperometrik EC/TDS

Matjet EC/TDS bëhen me një sensor amperometrik të dyfishtë. Një tension AC aplikohet në sensor dhe sasia e rrymës që kalon midis dy kunjave prej çeliku inox përcakton sasinë e trupave të ngurtë jonikë të tretur.

Sensori i integruar i temperaturës

Leximi i pH dhe EC/TDS duhet të kompensohet për ndryshimet e temperaturës në mënyrë që të merren rezultate të sakta. Sensori i integruar i temperaturës i HI1285-6 siguron një lexim të shpejtë të temperaturës i cili më pas përdoret për të rregulluar pH dhe rezultatet EC/TDS në përputhje me rrethanat.

Trup polipropileni

Trupi i polipropilenit të sondës me shumë parametra pH/EC HI1285-6 strehon të tre sensorët në një dizajn të fortë sondë. Materiali i prodhimit është i përshtatshëm për një numër të madh aplikimesh, veçanërisht për aplikime në terren ku qëndrueshmëria e sondave dhe njehsorëve vihet në provë. Stabilizuesit/zgjatjet vertikale rreth sensorit të pH të xhamit mbrojnë elektrodën nga dëmtimet mekanike për shkak të goditjes dhe rënies aksidentale. Plastika e polipropilenit është një plastikë me cilësi të lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve agresive.

Lidhja DIN me funksionin Cal Check

HI1285-6 përdor një lidhës DIN. Ky lloj lidhësi në përgjithësi gjendet në matësat me të cilët dërgohet dhe mund të mos jetë i këmbyeshëm. Lidhja e HI1285-6 mundëson funksionin CAL Check në multimetrin portativ HI9813-6.

 

Specifikime

 

Emri

Detaje

SKU

HI1285-6

Përshkrim

sonda e përmirësuar për pH dhe EC

Komponimi referues

e vetme, Ag/AgCl

Lidhja/rrjedhja

pëlhurë

Elektrolit

xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Gama

pH: 0 deri në 13 / EC; T: 0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - LT

Lloji/Forma

sferike (diametri: 8,0 mm)

Sensor temperature

po

Materiali

polipropileni

Kabllo

1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

serra, hidroponikë, monitorim mjedisor, trajtim të ujit, kaldaja, kulla ftohëse

Lidhje

Lidhja DIN me funksionin Cal Check

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara