SKU
HI9814

Matës i pH / EC / TDS /temperatura- HI9814

292,00 € 32.120,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 292,00 EUR (32.120,00 Lekë)

In stock

 

 

me sondë shumëparametërore HI9814 është një mates i pH-it, i përcjellshmërisë,i totalit të lëndëve të ngurta të tretura dhe matës i temperaturës për shumicën e matjeve që hasen në hidroponikë, akuaponikë ose aplikime të përgjithshme në bujqësi. Të gjitha proceset kryhen vetëm përmes dy butonave. Strehimi është i papërshkueshëm nga uji dhe i vlerësuar për kushtet IP67. Sonda e furnizuar me shumë parametra HI1285-7 mat pH, EC/TDS dhe temperaturën në një sondë të përshtatshme dhe të fortë.

 

Veçoritë:

 • Matjet e njëkohshme, pH, EC/TDS dhe temperaturës në një ekran të madh LCD me tre rreshta;
 • Dizajn miqësor për përdoruesit
 • Me vetëm dy butona, funksionimi i njehsorit nuk mund të ishte më i thjeshtë. Dy butona ju lejojnë të rregulloni shpejt cilësimet, të zgjidhni diapazonin e matjes dhe të zgjidhni grupet e bufereve të kalibrimit.
 • Lidhje e papërshkueshme nga uji
 • Një lidhës DIN i Quick Connect e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. Veshja e gomës mbron kabllon dhe krijon një lidhje të mbyllur për besueshmëri të shtuar.

Gjendja e sondës

 • Një tregues në ekran siguron konfirmim vizual që sonda juaj po funksionon në mënyrën më të mirë të saj.

LCD i madh

 • Një ekran me shumë nivele ofron lexime me një shikim të numrave tuaj më të rëndësishëm nga çdo kënd.

Shtresë e qëndrueshme IP67 e papërshkueshme nga uji

 • Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këta matës janë plotësisht të mbrojtur nga pluhuri dhe depërtimi i ujit nga çdo drejtim.
 • Etiketat e kalibrimit në ekran
 • mV e matjes së pH për kontrollin e elektrodës
 • Njësia e zgjedhur e temperaturës (°C ose °F)
 • Treguesi i jetëgjatësisë së baterisë dhe treguesi i baterisë së ulët

Vështrim i përgjithshëm

HI9814 është një matës i qëndrueshëm dhe i lëvizshëm për pH, përcjellshmërinë, lëndët totale të ngurta të tretura dhe temperaturën për shumicën e matjeve që hasen në hidroponikë, akuaponikë ose aplikime të përgjithshme bujqësore. Të gjitha proceset dhe cilësimet kryhen vetëm përmes dy butonave dhe kutia është e papërshkueshme nga uji dhe e vlerësuar për kushtet IP67. Veçoritë e përzgjedhura nga përdoruesi përfshijnë faktorë të përzgjedhshëm TDS prej 0,5 dhe 0,7 si dhe fikje automatike pas 8 minutash ose 60 minutash për të zgjatur jetëgjatësinë e baterisë. Sonda e pajisur me shumë parametra HI1285-7 mat pH, EC/TDS dhe temperaturën.

Kalibroni pH dhe EC me një tretësirë

HI9814 ofron një veçori të shpejtë kalibrimi që lejon kalibrimin e të dy parametrave me një tretësirë të vetme. Thjesht futni modalitetin e kalibrimit dhe njehsori do të zbulojë dhe kalibrojë automatikisht sensorët e pH dhe EC. Kalibrimi EC zbatohet automatikisht në leximet TDS.

Sonda me shumë parametra HI1285-7

 • 3 sensorë në një sondë të vetme
 • Elektrodë pH pa mirëmbajtje e mbushur me xhel
 • Elektrodë pH e përforcuar
 • Trup polipropileni

Trupi i polipropilenit strehon të gjithë sensorët në një dizajn të vetëm të trupit dhe është i qëndrueshëm. Sonda është e mbushur me xhel për funksionim pa mirëmbajtje. Nuk ka nevojë të rimbushet periodikisht.

Sonda e specializuar HI1285-7 e projektuar posaçërisht për pH/ EC/TDS/temperature përdor një lidhje fibrash dhe elektrolit xhel, i cili siguron një përgjigje të shpejtë dhe potencial të reduktuar për ndotje. Këto karakteristika e bëjnë këtë sondë ideale për përdorim në solucionet e plehrave. Një para-përforcues në gjendje të ngurtë është integruar në sondë për të mbrojtur matjen e pH nga interferencat. Sonda H1285-7 përmban një lidhës DIN Quick Connect që bën një lidhje të papërshkueshme nga uji me njehsorin.

Struktura

Projektuar posaçërisht për të mbrojtur instrumentin tuaj nga dëmtimi ose goditjet.

Elektroda pH HI12943

HI9814 është e përshtatshme me elektrodën pH HI12943.

Specifikimet:

pH Intervali 

-2.00 në 16.00 

pH Rezolucioni

0.01 

pH Saktësia

±0.02 

pH Kalibrimi

automatik, një ose dy pika kalibrimi (bufera pH 4.01, 7.01, 10.01);

 kalibrim me një pikë duke përdorur tretësirë të shpejtë kalibruese

Kompensimi i temperaturës 

automatik 

pH-mV Intervali 

±825 

mV Rezolucioni 

mV Saktësia 

±1 

mV EC Intervali

0.00 në 6.00 mS/cm 

Rezolucioni

0.01 mS/cm 

Saktësia 

±2% F.S. 

Kalibrimi

 

automatik, një pikë në 1.41 mS/cm ose 5.00 mS/cm;

kalibrimi me një pikë duke përdorur tretësira të shpejta të kalibrimit

Kompensimi temperaturës 

automatik, me β = 1.9%/°C 

TDS Intervali

0 në 3000 ppm (500 CF); 0 në 3999 ppm (700 CF) 

Rezolucioni

10 ppm (mg/L) 

Saktësia 

±2% F.S. 

Faktori kthimit (CF) 

*** 0.5 (500 ppm) ose 0.7 (700 ppm) 

Temperatura Intervali * 

-5.0 në 105.0°C / 23.0 në 221.0°F 

Rezolucioni

0.1°C/0.1°F 

Saktësia

±0.5°C /±1.0°F 

Specifikime shtesë 

 

Sonda

 

(e përfshirë) HI1285-7 sensor pH/EC/TDS/temperatura, lidhja DIN dhe 1 m (3.3’) kabull 

Lloji baterisë/ Jetëgjatësia 

1.5V AAA (3) /mesatërisht 500 orë përdorim 

Fikja automatike 

i zgjedhur nga përdoruesi: pas 8 minutash, 60 minutash ose i çaktivizuar

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F); RH max. 100%   

Dimensioni 

154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”) 

Masa

(me bateritë) 196 g (6.91 oz.) 

Shtresa e jashtme 

Ingress 

Vlerësimi i mbrojtjes

IP67 

Informacion*

 

HI9814 paketohet me sondë HI1285-7 pH/EC/TDS me sensor të integruar të

 temperaturës, lidhës DIN dhe kabllo 1m (3,3'), tretësirë kalibruese e shpejtë HI50036

 (3), HI700661 tretësirë për pastrimin e elektrodës (3), gotë 100 mL, bateri 1.5V AAA

 (3), certifikata e kalibrimit të njehsorit, certifikata e kalibrimit të sondës,

  manual udhëzimi dhe çantë mbajtëse.

Shënime

 

* Intervali i pH është i limituar nga 0 to 13 pH dhe intervali i temperaturës është  0 në 50 °C

 (32 në 122 °F) duke përdorur sondë  HI1285-7. ** mS/cm shfaqet si mS në ekran.

*** TDS Faktori kthimit: 1000 μS/cm = 500 ppm me 0.5 CF. 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara