SKU
FC2143

Elektrodë pH për analizimin e birrës- FC2143

210,00 € 23.100,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 210,00 EUR (23.100,00 Lekë)

In stock

FC2143 është një elektrodë pH me  trup prej titani, e mbushur me  xhel .Kjo elektrodë përmban xhamin low temp. , cloth junction, së bashku me një sensor temperature të ndërtuar dhe amplifikatorin në një dizajn të vetëm.

Kjo mënyrë e projektimit është ideale për matjen e pH gjatë procesit të bërjes së birrës. FC2143 është sonda e zëvendësueshme për pH/temperature që vjen me matësin portativ HI99151 për birrën.

  • Xhami low temperature
  • Trup prej titani
  • Sensor temperature i ndërtuar në të

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë të elektrodave pH që janë projektuar për shumë aplikime të ndryshme. Lloji i qelqit që përdoret për të njehsuar pH, formën e bulbit, materialin e trupit, llojin e bashkimit, llojin e referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit tonë.

FC2143 përdor temperaturë të lartë (HT) xham, bulb sferik, trup titani, dhe bashkimin e pëlhurave me elektrolit xhel.

Formulim i qelqit me temperaturë të ulët

Forma e qelqit low temperature (LT) lejon që forma e xhamit  të jetë e sheshtë. FC2143 është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që maten nga 0 në 80 °C.

Bulb me majë të sheshtë

Bulbi me majë të sheshtë i FC2143 është i lehtë për t'u pastruar dhe parandalon mbetjet e ngurta të bllokojnë apo të mbesin në sensor. Forma të tjera të majës përfshijnë konik për zhytje të thellë të elektrodës dhe sferik për matje akute.

Trupi prej titani

Matja e pH është një matje shumë e ndjeshme ndaj interferencës së problemeve elektrike dhe lagështisë. Për të kapërcyer këto çështje një trup titani shërben si një gjilpërë e përputhur. Një kunjë e përputhshme është një nga teknikat e ndryshme të përdorura për të eleminuar këto interferime.Trupi prej titani, është pothuajse i pathyeshëm dhe ofron mbrojtje shtesë nga thyerja aksidentale.

Cloth junction

Çdo elektrodë pH ka një “cloth junction”. Ato mund të bëhen nga materiale të ndryshme, duke përfshirë qeramika, PTFE dhe një fitil fibre. Fitili i fibrës njihet edhe si cloth junction dhe shpesh përdoret në elektrodat me elektrolitë xhelatinë. Avantazhi i tyre është se këto mund të hiqen nga sonda duke I lënë një sipërfaqe të pastër. Kjo është shumë e rëndësishme, pasi një nga kontribuesit kryesorë në matjet e paqëndrueshme është një kryqëzim i bllokuar. Kjo ka të ngjarë të ndodhë kur mat pH e një faze që ka një përmbajtje të lartë të ngurtash.

Lidhës DIN

FC2143 përdor një lidhës të shpejtë DIN. Ky lloj lidhësi duhet të përshtatet mirë.FC2143 është elektroda zëvendësuese për HI99151. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë BNC, vida, llojin T, dhe 3.5mm.

 

Specifikimet

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

FC2143

Përshkrimi

Elektroda pH

Referim

Ag/AgCl

Nyja / Norma e Rrjedhjes

pëlhurë

Elektroliti

xhel

Presioni max

3 bar

Range

pH: 0 deri 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 80°C (32 deri 176°F)

Lloji i qelqit

Xham me temperaturë të ulët (LT)

Maja / forma

i sheshtë

Diametri

14 mm

Gjatësia e trupit

105 mm / 145.5 mm

Sensor temp

Po.

Amplifikator

Po.

Materiali i trupit

titan

Kabull

7-pole; 1 m (3.3')

Përdorimi i rekomanduar

birrë

Lidhja

DIN

Shënim i veçantë

** Rekomanduar për përdorim me matës pH HI99151Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara