SKU
FC220B

Elektroda e pH për kremrat, salcat dhe lëngjet e frutave (BNC) - FC220B

240,00 € 26.400,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 240,00 EUR (26.400,00 Lekë)

In stock

Elektroda e pH FC220B ka një trup qelqi me një lidhës BNC. Elektroda FC220B përmban një lidhje të trefishtë qeramike me elektrolin e rimbushshëm, një llambë ndijore të bërë nga xhami me temperaturë të ulët dhe një majë në formë sferike. Kjo strukturë e dizajnit është ideale për matjet e pH në produkte të tilla si kremrat, salcat ose mostrat e lëngjeve të frutave. Intervali i rekomanduar i temperaturës së funksionimit është nga -5 në 70°C.

  • Kryqëzim i trefishtë qeramike
  • Xham me temperaturë të ulët
  • Elektroda e rimbushshme

Elektroda pH për kremrat, salcat dhe lëngjet e frutave

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të ndjerë pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit dhe elektroliti i përdorur janë vetëm disa nga veçoritë e projektimit. FC220B përdor xhamin me temperaturë të ulët (LT), llambën sferike, trupin prej qelqi, kryqëzimin e trefishtë prej qeramike dhe mund të rimbushet me 3,5M KCl + AgCl.

Formulimi i qelqit me temperaturë të ulët

Maja e xhamit përdor një formulim të veçantë xhami LT me një rezistencë më të ulët prej afërsisht 50 megaohms krahasuar me qëllimin e përgjithshëm (GP) me një rezistencë prej rreth 100 megaohms. Kjo është e dobishme pasi shumë produkte ushqimore ruhen në temperatura të ulëta. Ndërsa temperatura e xhamit ulet në mostër, rezistenca e xhamit LT do të rritet duke iu afruar asaj të xhamit GP në temperaturat e ambientit. Nëse përdorni xhamin GP, rezistenca do të rritet mbi rezistencën optimale. FC220B është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 50 °C.

Llambë sferike

Llamba sferike është për përdorim të përgjithshëm. Forma të tjera majash përfshijnë atë konike për depërtim dhe majë të sheshtë për matjet e sipërfaqes.

Trup qelqi

Trupi i qelqit është ideal për përdorim laboratorik. Xhami është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra dhe pastrohet lehtësisht. Trupi i qelqit gjithashtu lejon një transferim të shpejtë të nxehtësisë në elektrolitin e brendshëm të referencës. MV e gjeneruar nga qeliza e referencës varet nga temperatura. Sa më i shpejtë të jetë ekuilibri, aq më i qëndrueshëm është potenciali i referencës.

Kryqëzim i trefishtë prej qeramike

Lidhja e trefishtë qeramike lejon një shpejtësi më të lartë të rrjedhjes së elektrolitit nga qeliza e referencës në kampionin e matjes. Një elektrodë tipike pH do të ketë një lidhje të vetme qeramike me shpejtësi rrjedhjeje prej 15 deri në 20 µL/orë. FC220B ka tre nyje qeramike në kontakt me kampionin duke siguruar një shpejtësi rrjedhjeje prej 40 deri në 50 µL/orë. Rrjedha e rritur siguron një vazhdimësi më të madhe midis elektrodës së referencës dhe elektrodës treguese, duke e bërë atë të përshtatshme për solucionet viskoze ose mostra me përcjellshmëri të ulët, siç është uji i pastër.

Rimbushëse

FC220B është një sondë e rimbushshme. Meqenëse është një elektrodë pH me një lidhje të vetme, tretësira mbushëse është HI7071 3.5M KCl + AgCl. Nëse përdorni një elektrodë pH të rimbushshme, kapaku i mbushjes duhet të hiqet përpara kalibrimit dhe matjes. Heqja e kapakut krijon presion pozitiv të kokës në qelizën e referencës duke lejuar një shpejtësi më të lartë të rrjedhjes së elektrolitit përmes kryqëzimit të jashtëm. Një shpejtësi më e lartë e rrjedhës do të rezultojë në një lexim më të shpejtë dhe më të qëndrueshëm.

Lidhës BNC

FC220B përdor një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal në atë që mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondës femërore BNC. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë DIN, llojin e vidhos, tipin T dhe 3.5 mm.

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

FC220B

Përshkrim

elektrodë pH

Elektroda referuese

Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

qeramike, e trefishtë / 40-50 µL/h

Elektroliti

KCl 3.5M + AgCl

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-5 deri në 70°C (23 deri në 158°F) - LT

Struktura

sferike (diametri: 9,5 mm)

Sensor temperature

jo

Përforcues

jo

Materiali i trupit

xham

Kabulli

koaksial; 1 m (3,3')

Përdorimi i Rekomanduar

kremra, lëngje frutash, salca

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara