SKU
HI1331B

Elektrodë pH me lidhës BNC ( Flasks) - HI1331B

207,00 € 22.770,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 207,00 EUR (22.770,00 Lekë)

In stock

HI1331B është një elektrodë prej xhami, që rimbushet, single junction me lidhës BNC . HI1043B ka një nyje të njëfishtë qeramike dhe përdor xham general.Është një elektrodë perfekte për matje ne balona apo enë të vogla.

 

  • Majë xhami sferike e vogël
  • Elektrodë që rimbushet
  • Nyje e njëfishtë qeramike

 

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë të elektrodave pH që janë projektuar për shumë aplikime të ndryshme. Lloji i qelqit që përdoret për të matur pH, formën e majës, materialin e trupit, llojin e bashkimit, llojin e referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. HI1331B përdor xham të përgjithshëm (GP) , bulb sferik, trup xhami, nyje te vetme qeramike dhe është e mbushshme me 3.5M KCl AgCl.  

Formulimi i Qelqit Me Qëllim të Përgjithshëm

Qelqi me qëllim të përgjithshëm si emri nënkupton është një formulim standard qelqi që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me qëllim të përgjithshëm (GP) qelqi do të ketë një rezistencë prej 100 megaohms në 25°C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. HI1331B është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që maten nga 0 në 70°C.

Maja xhami sferike

Dizajni i majës në formë sferike lejon një zonë të gjerë kontakti me mostrën e matur. Kjo lejon një reagim më të shpejtë të elektrodës me një shkallë më të lartë stabiliteti.

 

Trupi i elektrodës së qelqit

Trupi i elektrodës së qelqit është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të rezistencës së tij kimike. Elektroda e qelqit është e përputhshme me shumë tretës dhe kimikate të tjera agresive. Qelqi është rezistent edhe ndaj shumë formave të rrezatimit, si rrezatimi ultravjollcë.

Nyja e vetme qeramike

Nyja e jashtme e një elektrode, e njohur edhe si një urë kripe, është një komponent i nevojshëm i qarkut elektrik. Lëvizja e joneve duhet të rrjedhë përmes nyjës për një lexim të qëndrueshëm. Referenca e fundit ka një të nyje qeramike të vetme. Qeramika është një material poroz që shkrihet lehtësisht me trupin prej xhami dhe ka një koeficient të ngjashëm zgjerimi. Një nyje e vetme qeramike ka një normë rrjedhjeje prej 15-20 μL/orë. Llojet e tjera të bashkimit janë në dispozicion me norma më të larta të rrjedhjes dhe të bëra me materiale të ndryshme.  

Rimbushja

Hi1331B është një sonde që rimbushet. Meqë është një elektrodë e bashkimit të njëfishtë tretësira e mbushjes është HI7071 3.5M KCl. Kjo tretësirë nuk përmban asnjë argjend si me elektrodën e bashkimit të vetëm. Mungesa e argjendit do të bëj që të ketë shumë më pak mundësi bllokimi.Çarja e nyjës do të rezultojë në lexime të mjegullta dhe të çrregullta.

 

Lidhës BNC

Hi1331B ka një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal në atë që mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondave BNC femërore. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë DIN, llojin e vidës, tipin T, dhe 3.5mm për të përmendur disa. Këto lloje të tjera të lidhësve priren të jenë të përdorshëm për një lloj të veçantë matësi dhe nuk janë të këmbyeshëm.

 

 

Specifikimet 

Emri i specifikimit 

Detaji 

SKU 

HI1331B 

Përshkrimi 

kombinim i elektrodës pH 

Referim 

single, Ag/AgCl 

Nyja / Norma e Rrjedhjes 

qeramike, e vetme / 15-20 μL/h 

Elektrolyte 

KCl 3.5M AgCl 

Presion max

0.1 bar 

Gama 

pH: 0 deri 13 

Temperatura e rekomanduar e funksionimit 

0 deri në 70°C (32 deri 158°F) — GP 

Maja / forma 

sferike (dia: 7.5 mm) 

Temperature Sensor 

Jo 

Amplifikator 

Jo 

Materiali i trupit 

qelq 

Kabull 

koaksiale; 1 m (3.3') 

Përdorimi i rekomanduar 

specifike për flaskët 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara