SKU
HI10430

Elektrodë pH për hidrokarbonet dhe tretësit - HI10430

255,00 € 28.050,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 255,00 EUR (28.050,00 Lekë)

In stock

HI10430 është një elektrodë prej xhami, që rimbushet, double junction me një sensor temperature të ndërtuar për matjet e kompensuar të temperaturës në një dizajn të vetëm . Brenda sondës ka një mikroçip të integruar që ruan të dhënat e kalibrimit, llojin e elektrodës dhe numrin serial, i cili lejon ndryshimin e sensorëve pa pasur nevojë të rikalibrohet. HI10430 ka një nyje të trefishtë qeramike dhe përdor xham me temperaturë të lartë, duke e bërë atë ideal për tretësira në temperatura mbi 30°C. Kjo sondë përmban një lidhës 3.5 mm të projektuar ekskluzivisht për t'u përdorur me MatësIt e Tabletëve Hanna Instruments edge®.

  • Majë xhami sferike
  • Double junction
  • Lidhës 3.5 mm

elektroda pH për hidrokarburet dhe solventët

Mikroçip i ndërtuar në të

Mikroçipi  ruan llojin e sensorit, numrin serial dhe informacionin e kalibrimi duke përfshirë datën, kohën, kompensimin, pjerrësinë, gjendjen e sondave dhe tamponët e përdorur. Ky informacion është marrë automatikisht me anë të edge® sapo elektroda lidhet. Aftësia për të transferuar informacion lejon shkëmbimin e nxehtë të sondave pa pasur nevojë të rikalibroni. Të gjitha matjet e pH-së kryhen brenda elektrodës dhe transferohen në mënyrë dixhitale në matës. Kjo kapërcen çdo çështje të zhurmës që lidhet me sistemin tradicional të matjes analoge të impedancës së lartë. Zhurma elektrike mund të gjenerohet nga një sensor temperature i ndërtuar dhe ndërsa punon në një mjedis të lagësht.

Maja xhami sferike

Dizajni i majës në formë sferike lejon një zonë të gjerë kontakti me mostrën e matur. Kjo lejon një reagim më të shpejtë të elektrodës me një shkallë më të lartë stabiliteti. Maja e sensorit të qelqit në HI10430 përdor formulimin e xhamit me temperaturë të lartë (HT) të Hanës që ka një rezistencë prej rreth 400 megaohmësh. Impedanca e lartë e bën HI10430 ideale për aplikimet agresive kimike dhe aplikimet ne temperaturë të lartë.

Nyja e trefishtë qeramike

Nyja e trefishtë qeramike lejon një rrjedhje më të lartë të elektrolitit nga qeliza referuese në tretësirë. Një elektrodë standarde pH do të përdorë një nyjë të vetme qeramike që lejon që 15 deri në 20 μL/orë e elektrolitit të rrjedhë; HI10430 ka tre nyja qeramike, duke siguruar 40 deri në 50 μL/orë elektrolit për të rrjedhur. Kjo normë e lartë e rrjedhjes siguron reagim më të shpejtë të elektrodës dhe një matje më të qëndrueshme në tretësirat viskoze ose mostrat e përçueshmërisë së ulët.

Referimi i kryqëzimit të dyfishtë

Një elektrodë e bashkimit të dyfishtë ka një ndarje të brendshme që rrethon telin e referimit. Jonet e argjendta janë të pranishme në elektrolitin e brendshëm, i cili mban telin e referencës Ag/AgCl; elektroliti jashtë kësaj ndarjeje është i lirë nga argjendi. Dizajni i bashkimit të dyfishtë do të thotë se praktikisht asnjë argjend nga elektroda nuk hyn në mostër. Ky dizajn lejon matjen në aplikimet ku jonet e argjendit në mostër janë të padëshirueshme.

Trupi i elektrodës së qelqit

Trupi i elektrodës së qelqit është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të rezistencës së tij kimike. Elektroda e qelqit është e përputhshme me shumë tretës dhe kimikate të tjera agresive. Qelqi është rezistent edhe ndaj shumë formave të rrezatimit, si rrezatimi ultravjollcë.

Specifikimet

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI10430

Përshkrimi

 rimbushet, elektroda dixhitale pH me kryqëzim të dyfishtë

Reference

dyfish, Ag/AgCl

Nyja / Norma e Rrjedhjes

qeramike, trefishtë / 40-50 μL/h

Elektrolyte

KCl 3.5M

max

0.1 bar

Gama

pH: 0 deri 13

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-5 deri 100°C (23 deri 212°F) - HT

Maja / forma

sferike (dita: 9.5 mm)

Temperature Sensor

Po.

Pin

Jo

Amplifikator

Po.

Materiali i trupit

qelq

Kabull

1 m (3.3')

Përdorimi i rekomanduar

hidrokarburet, bojërat, tretësit, uji i detit, acidet dhe bazat e forta, mostrat e përçueshmërisë së lartë, tamponi tris

Lidhja

Lidhës 3.5 mmTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara