SKU
FC2323

Elektroda e pH për produktet e mishit me lidhës DIN Quick Connect (FoodCare) - FC2323

285,00 € 31.350,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 285,00 EUR (31.350,00 Lekë)

In stock

FC2323 është një elektrodë pH me një lidhje të vetme të përforcuar që ka një sensor të integruar të temperaturës dhe lidhet me njehsorin me një lidhës DIN Quick Connect. Ky lloj lidhësi është në pronësi të matësve specifikë si HI98190. Elektroda FC2323 përmban një trup PVDF plastik të kategorisë ushqimore, një dizajn lidhjeje të hapur me elektrolit xhel viskolen, një llambë sensore të bërë nga xhami me temperaturë të ulët dhe një formë maje konike. Kjo konsideratë e dizajnit, së bashku me tehet opsionale prej çeliku inoks janë ideale për matjet e pH në mish dhe produkte ushqimore gjysmë të ngrira. Intervali i rekomanduar i temperaturës së funksionimit është nga 0 në 50°C.

  • Xham me temperaturë të ulët
  • Teh shpues prej çeliku inoks (opsionale)
  • Open junction

Detaje:

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

FC2323 përdor xhamin me temperaturë të ulët (LT), llambë konike, trup PVDF të kategorisë ushqimore dhe elektrolitin xhel viskolen.

Formulimi i qelqit me temperaturë të ulët

Maja e xhamit përdor një formulim të veçantë xhami LT me një rezistencë më të ulët prej afërsisht 50 megaohms krahasuar me qëllimin e përgjithshëm (GP) me një rezistencë prej rreth 100 megaohms. Kjo është e dobishme pasi shumë produkte ushqimore ruhen në temperatura të ulëta. Ndërsa temperatura e xhamit ulet në kampion, rezistenca e xhamit LT do të rritet duke iu afruar asaj të xhamit GP në temperaturat e ambientit. FC2323 është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 50 °C.

Maja konike

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në produktet ushqimore.

Teh inoks

Një teh opsional prej çeliku inoks është ngjitur në sondë për depërtim të lehtë tek mishi, edhe në mostrat e ngrira. Prerja në mish do të lejojë që qelqi i pH dhe kryqëzimi i referencës të jenë në kontakt me kampionin, duke lejuar një matje të drejtpërdrejtë të pH. FC098 (20 mm; 0,75”) dhe FC099 (35mm; 1,38”) janë një grup dy tehe depërtimi prej çeliku inoks që do të përdoren me FC2323.

Trupi PVDF

Poliviniliden fluori (PVDF) është një plastikë e kategorisë ushqimore që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve, duke përfshirë hipokloritin e natriumit. Ka rezistencë të lartë ndaj gërryerjes, forcës mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamor. PVDF është gjithashtu rezistent ndaj rritjes së kërpudhave.

Open junction

Lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet ushqimore do të bllokojnë një kryqëzim konvencional referues prej qeramike. Ky bllokim do të pengojë qarkun e matjes midis elektrodës treguese dhe referencës së brendshme duke rezultuar në kohë më të ngadaltë të reagimit, lexime të çrregullta dhe zëvendësim të shpeshtë të elektrodës. Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xhel (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexime të qëndrueshme.

DIN Quick Connect

FC2323 përdor një lidhës DIN Quick Connect që e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. 

Specifikimet

Materiali i trupit: PVDF

Referenca: e vetme. Ag/AgCl

 Intervali pH: 0 deri 12

Presion max: 0,1 bar

 Forma e majës: konike (6 x 10 mm)

Gjatësia e trupit / Gjatësia e përgjithshme: 36 mm / 164 mm

Temperatura e rekomanduar e funksionimit: 0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) – LT

 Sensori i temperatures: po

Përforcues: Po

Kabulli: 7-polëshe; 1 m (3,3')

Aplikime: produkte mishi

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara