SKU
HI1001

Elektroda pH për monitorimin dhe kontrollin e procesit- HI1001

192,00 € 21.120,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 192,00 EUR (21.120,00 Lekë)

In stock

HI1001 është një elektrodë pH floë-thru për monitorimin e procesit me lidhjen BNC dhe kabllon 3 m që është ndërtuar posaçërisht për aplikime industriale. Kjo elektrodë e qëndrueshme është e përbërë nga një trup PVDF me një mbrojtëse rreth llambës së qelqit për rezistencë kundër tensioneve mekanike. Ky sensor siguron një përgjigje të shpejtë dhe saktësi të lartë në matjet e pH për aplikime industriale.

  • Fije  NPT 1/2" për montimin në linjë
  • Nyja PTFE
  • Lidhës universal BNC

HI1001 përdor një bulb sferik, trup PVDF, dhe nyja PTFE me elektrolit polimer.

 

Maja xhami sferike

Dizajni i majës në formë sferike lejon një zonë të gjerë kontakti me mostrën. Kjo lejon një reagim më të shpejtë të elektrodës me një shkallë më të lartë stabiliteti.

Trupi PVDF

Fluori i polivinilideneve (PVDF) është një plastikë që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve. Ka rezistencë të lartë ndaj abrasionit, forcës mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamor.

Nyja PTFE

Ky lloj bashkimi përdoret shpesh në elektroda me elektrolyte polimeri. Polytetrafluoroethylene (PTFE) është një material hidrofobik që është në dispozicion për të minimizuar bllokimin.Për shkak të avantazheve kimike, PTFE përdoret gjerësisht në aplikimet industriale.

Double junction

Një elektrodë e bashkimit të dyfishtë ka një ndarje të brendshme që rrethon telin e referimit. Jonet e argjendta janë të pranishme në elektrolitin polimere  të brendshëm, i cili mban telin e referencës Ag/AgCl; elektrolyti jashtë kësaj ndarjeje është pa argjend. Dizajni i bashkimit të dyfishtë do të thotë se praktikisht asnjë argjend nga elektroda nuk hyn në mostër. Ky dizajn lejon matjen në aplikimet ku jonet e argjendit në mostër janë të padëshirueshme.

Lidhës BNC

Hi1001 përdor një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal.

Fije e jashtme

Fija 1/2" NPT e skajit të përparmë HI1001 lejon instalimin në linjë ndërsa fijet 3/4" në pjesën e pasme (anën kabllore) lejojnë montimin e submersionit.

 

Specifikime

 

Nyja

Dyfish, PTFE

Elektrolyte

polimer

Maks, presion.

6 bar (87 psi)

Gama e temperaturës

-5 deri në 80°C (HT)

Gjatësia e kabullit

3 m (9.8')

Gjatësia e sondave

86 mm (3.4")

Lidhja

BNCTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara