SKU
HI1217D

Elektrodë pH për përdorim me HI8314 - HI1217D

168,00 € 18.480,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 168,00 EUR (18.480,00 Lekë)

In stock

HI1217D është një trup PEI, elektrodë pH me një lidhje qeramike të vetme me një lidhës DIN. Kjo konsideratë e dizajnit është ideale për përdorim laboratorik për qëllime të përgjithshme.

  • Nuk ka nevojë të rimbushni elektrolitin.
  • E krijuar për përdorim me matësin e pH HI8314.
  • E shkëlqyeshme për përdorim laboratorik për qëllime të përgjithshme.
 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara