SKU
HI10482

ELEKTRODË pH PËR VERËN “HALO BLUETOOTH” - HI10482

294,00 € 32.340,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 294,00 EUR (32.340,00 Lekë)

In stock

Instrumenti jonë HALO për personat që prodhojnë verë si biznese si dhe individë kanë një ndërtim prej qelqi, majë sferike dhe systemin kundërbllokimit HANNA (CPS). Të gjitha leximet e marra tranferohen direkt në telefonin tuaj ose në edge blu.

  • merrni rezultatet e pH apo të matjes së temperaturës në paisjen tuaj dixhitale
  • lidheni shumë lehtë me app Hanna Lab duke shtypur Bluetooth me një teknologji WIFI
  • Përpunoni të dhënat tuaja sipas ditës, datës.

wine ph electrode sleeve opened and closed HI10482

Ky instrument inkoporon teknologjinë Bluetooth në këtë super paisje. Ka disa arsye pse themi qe kjo elektrodë është perfekte për ju.

NDERTIMI ME GL ( QELQ PËR PËRDORIM TË GJERE)

Ky lloj qelqi ofron një reagim të shpejt ndaj caktimit të ph dhe përdoret për shumë aplikime

SENSORI I TEMPERATURËS I IMPLEMENTUAR

Një sensor I tillë është I implementuar për të matur temperaturën dhe llogaritur kompensimin.

SISTEMI CPS

Ky sistem është I përshtatur në atë mënyrë që të mas ph e verës, dhe disa mostrave dhe nëse ato kanë mbetje të ngurta pa e bllokuar elektrodën. Kur elektroda kontaminohet , ajo mund të pastrohet duke lëvizur PTFE, duke e rritur jetën e saj kështu 20 herë më shumë.

Hanna Instruments - Halo pH probe with bluetooth smart technology

TË DHËNA NË KOHË REALE

Të dhënat e ph dhe temperaturës updatohen cdo sekondë. Leximet ruhen në historic cdo orë, duke u limituar vetëm nga memorja e paisjes.

GRAFIKËT

Matjet e marra do të paraqiten në ekran, në formë të dhënash ose grafiku. Grafiku mund të zmadhohet ose zvogëlohet falë teknlogjisë së implementuar kështu që ju do të mund t’i studioni mirë rezultatet.

GLP ( GOOD LABORATORY PRACTICE)

Paraqet të dhëna për cdo proces të kryer, kalibrim, vlerat mv , temperatura, rezultatet etj

halo-lab-app-use-in-lab

RIKUJTUESI I KALIBRIMIT DHE ALARMI PËR MATJET

Aplikacioni Hanna ju lajmëron ju kur paisja ka nevojë për kalibrim, ose për cdo gjë që ka të bëj me matjet.

TË DHËNAT

Të dhënat mund të ruhen lirisht dhe ato janë lehtësisht të kalueshme në email.

GUIDA DHE NDIHMË

Demo mode ju ndihmon ju të eksploroni opsionet në aplikacionin Hanna.informacionet e përgjithshme, informacionet rreth HALO, guida për pH dhe cdo lloj informacioni të nevojshëm ju mund ta gjeni në opsionin help.

BENEFITET DHE CILËSITË E HALO

Lidhet me aplikacionin Hanna Lab me anën e një paisjeje Apple or Android ndërmjet Bluetooth smart technology ( Bluetooth 4.0)

Më shumë se 5 pika kalibrimi të ph me 7 bufera standart

Paisja Halo ju kujton ju:

-kur ka nevojë për kalibrim

-për një kalibrim të paraprogramuar të buferave

Të dhëna të update-uara

-Të dhëna rreth pH,emperatures updatohen gjithë kohës.

GLP e plotë , dhe e saktë

-Paraqet të dhëna të plota për cdo proces të kryer

Paraqitja grafike

-Matjet paraqiten sit ë dhëna të përpunuara por gjithashtu dhe në formë grafiku. Falë teknologjisë së implementuar ju mund ta zmadhoni ose zvogëloni atë , për studim më të qarte.

Alarmet

-ju lajmëron ju nëse duhet për të dhënat

PËRSHTATET

HALO përshtatet me këto paisje:

-Android

-Android 4.3 or later me teknologjinë Bluetooth Smart Technology

-IOS

iPad ( gjenerata e 3 ose më e re)

iPhone ( 4S ose më e re)

iPod Touch ( gjenerata e 5 ose më e re)

-HI2202 edge Meter

Specifikimet

 
SKU HI10482
Referenca double, Ag/AgCl
Junction  junction e hapur dhe e levizshme
Elektrolite 3.5M KCl
Range pH: 0 ne 12
Temperatura e rekomanduar e operimit 0 ne 80°C (32 ne 176°F) - GP
Tipi/ Forma dome (dia: 8 mm)
Diametri 12 mm
Gjatesia 120 mm / 195 mm
Sensor temperature po
Materiali  xham
Perdorimi vere, musht, lengje
Lidhja Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0), 10 m (33') range
Informacion* HI10482 (HALO) vjen së bashku me solucionin pastrues, pH 7.01 bufer, pH 3.00 bufer, solucioni mbushës, bateria, certifikata e cilësisë,manuali udhëzues.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara