SKU
FC210B

Elektrodë pH për kosin dhe kremrat (FoodCare) me lidhës BNC - FC210B

234,00 € 25.740,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 234,00 EUR (25.740,00 Lekë)

In stock

FC210B është një elektrodë pH me trup qelqi, me lidhje të dyfishtë që ka një lidhës BNC. Elektroda FC210B përmban një dizajn të lidhjes së hapur me elektrolin xhel, një llambë ndijore e bërë nga xhami me temperaturë të ulët dhe një majë në formë konike. Kjo strukturë e dizajnit është ideale për matjet e pH në produkte të tilla si krem, kos ose mostra të tjera gjysmë të ngurta ose të emulsifikuara. Intervali i rekomanduar i temperaturës së funksionimit është nga 0 në 50°C.

  • Xham me temperaturë të ulët
  • Maja konike
  • Open junction

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga veçoritë e projektimit.

FC210B është një elektrodë pH me lidhje të dyfishtë që përdor xhamin me temperaturë të ulët (LT), llambë konike, trup qelqi dhe kryqëzim të hapur me elektrolitin xhel viskolen.

Formulimi i xhamit me temperaturë të ulët

Maja e xhamit përdor një formulim të veçantë xhami LT me një rezistencë më të ulët prej afërsisht 50 megaohm krahasuar me xhamin e përgjithshëm (GP) me një rezistencë prej rreth 100 megaohms. Kjo është e dobishme pasi shumë produkte ushqimore ruhen në temperatura të ulëta. Ndërsa temperatura e xhamit ulet në mostër, rezistenca e xhamit LT do të rritet duke iu afruar asaj të xhamit GP në temperaturat e ambientit. Nëse përdorni xhamin GP, rezistenca do të rritet mbi rezistencën optimale. FC210B është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 50 °C.

Majë konike prej qelqi

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmëm të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në produktet ushqimore duke përfshirë mishin, djathin, kosin dhe qumështin.

Trup qelqi

Trupi i qelqit është ideal për përdorim laboratorik. Xhami është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra dhe pastrohet lehtësisht. Trupi i qelqit gjithashtu lejon një transferim të shpejtë të nxehtësisë në elektrolitin e brendshëm të referencës. MV e gjeneruar nga qeliza e referencës varet nga temperatura. Sa më i shpejtë të jetë ekuilibri, aq më i qëndrueshëm është potenciali i referencës.

Open junction

Lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet ushqimore do të bllokojnë një kryqëzimin prej qeramike. Ky bllokim do të pengojë qarkun e matjes midis elektrodës treguese dhe referencës së brendshme duke rezultuar në kohë më të ngadaltë të reagimit, lexime të çrregullta dhe zëvendësim të shpeshtë të elektrodës. Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xheli (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexime të qëndrueshme.

Lidhësi BNC

FC210B përdor një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal në atë  dhe mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondës femërore BNC. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë DIN, llojin e vidhos, tipin T dhe 3.5 mm.

Specifikimet

 

Materiali i trupit

Xham

Referenca

dyfishe, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shkalla e rrjedhjes

I hapur

Elektrolit 

Xhel

Intervali

pH: 0 deri në 12

Maks. presioni

0.1 bar

Forma e majës

konike (6 x 10 mm)

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - LT

Sensor temperature

Jo

Përforcues

Jo

Kabulli

koaksial; 1 m (3,3')

Lidhja

BNC

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara