SKU
HI740200

Kapak ruajtës i elektrodës pH me montim kompresimi (5 copë) - HI740200

16,00 € 1.760,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 16,00 EUR (1.760,00 Lekë)

Out of stock

Zgjatni jetën e një elektrode me mirëmbajtjen e duhur të hidratimit. Pasi të përdorni elektrodën tuaj, shpëlajeni sondën me pastruesin e rekomanduar, fshijeni me letër të butë dhe më pas derdhni 1 cm tretësirë ruajtëse HI70300 në kapakun e ruajtjes plastike HI740200. Vendoseni majën/llambën e sondës në kapak dhe shtrëngoni jakën e filetuar.

  • Shënim: Përshtatet me elektroda standarde me diametër 12 mm
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara