SKU
HI70300L

Tretësira për ruajtjen e elektrodave të pH (500 mL) HI70300L

19,00 € 2.090,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 19,00 EUR (2.090,00 Lekë)

Out of stock

HI70300L është një tretësire e përgjithshme ruajtëse për elektrodën pH dhe ORP që mund të përdoret për një shumëllojshmëri aplikimesh. Ruajtja e duhur e elektrodës tuaj pH në një tretësirë e mban membranën e qelqit të hidratuar mirë , për të ruajtur funksionin e duhur të elektrodës dhe siguron lexime të sakta.

  • Formulim i veçantë për të minimizuar rritjen bakteriale në elektrodën tuaj..
  • Të formuluara posaçërisht për ruajtjen e elektrodave pH dhe ORP
  • Kanë te specifikuar datën e skadencës dhe nr LOT.
  • Të paketuara për të siguruar cilësinë.

HI70300L është një tretësirë e formuluar posaçërisht për ruajtjen e elektrodës që mund të përdoret për të ruajtur elektrodën tuaj pH*. Për të siguruar kohën më të mirë të reagimit, maja e sensorit dhe nyja e referimit të elektrodës pH duhet të mbahen të lagështa kur nuk përdoren. Vendosja e elektrodës pH në një xham të vogël të mbushur me tretësirë ruajtjeje  është një mënyrë  e lehtë për të ruajtur elektrodën. HI70300L duhet të përdoret gjithashtu për të rihidratuar elektrodën pas pastrimit të paktën një orë para se të marrë matjet.

Paketim I tillë që siguron cilësinë

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e tretësires

Çdo shishe ka nr e LOT-it dhe datën e skadencës.

  • Tretësiret e pastrimit Hanna janë formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

 

Specifikime

Aplikime

Tretësirë për ruajtjen e elektrodës 

Paketa 

shishe 

Madhësia 

500 mL 

Sasia 

Çertifikata e Analizës 

Jo 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara