SKU
HI1048S

Elektroda e pH me sistemin e parandalimit të bllokimit (CPS™) - HI1048S

276,00 € 30.360,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 276,00 EUR (30.360,00 Lekë)

In stock

HI1048S është një elektrodë pH me një trup qelqi, e rimbushshme, me një lidhje me vidë. Kjo elektrodë pH përmban një referencë me kryqëzim të dyfishtë, teknologjia Hanna's Clogging Prevention System (CPS) dhe llamba sensoriale sferike e qelqit e bërë nga xhami për qëllime të përgjithshme. Kjo elektrodë pH është ideale për mushtin dhe lëngun e verës për shkak të përmbajtjes së lartë të lëndëve të ngurta që do të bllokonin një elektrodë standarde të pH për qëllime të përgjithshme.

  • Teknologjia e Sistemit të Parandalimit të Mbylljes (CPS™).
  • Elektroda e rimbushshme
  • Dizajni i kryqëzimit të dyfishtë
 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara