SKU
HI1083B

Elektrodë pH me Mikro llambë dhe lidhës BNC - HI1083B

398,00 € 43.780,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 398,00 EUR (43.780,00 Lekë)

In stock

 HI1083B është një elektrodë pH me trup qelqi dhe me një lidhës BNC. HI1083B ka një dizajn unik të kryqëzimit të hapur, në të cilin ekziston një shtresë elektrolite viskolene (xhel i fortë) që është pa klorur argjendi (AgCl) midis kampionit që do të matet dhe qelizës së brendshme të referencës. Kjo elektrodë ka një majë që është vetëm 3 mm në diametër dhe mund të përdoret për të matur pH në mostra deri në 100 µL. HI1083B është ideal për 96 “well plates”dhe për mostra që ofrojnë pak volum për të punuar.

  • Kryqëzimi i hapur
  • Mikro llambë
  • Elektrolit xhel Viskolen

Elektrodë pH me Mikro Bulb 

 

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit dhe elektroliti i përdorur janë vetëm disa nga veçoritë e projektimit.

HI1083B përdor xham për qëllime të përgjithshme (GP), mikrollambë, trup qelqi dhe bashkim të hapur me elektrolitin xhel viskolen.

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

 

Xhami me qëllim të përgjithshëm (GP), siç nënkupton edhe emri është një formulim standard qelqi që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham GP do të ketë një rezistencë prej 100 megaohm në 25 °C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. HI1083B është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 50 °C.

Mikro llamba

 

Dizajni i majës mikro 3 mm lejon matje në mostra me më pak se 100 µL. Në fushën e bioteknologjisë, mostrat mund të kenë nevojë të maten në epruveta, shishe dhe tuba NMR, gjë që llamba e vogël e HI1083B e lejon lehtësisht.

Trupi prej qelqi

 

Trupi i qelqit është ideal për përdorim laboratorik. Xhami është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra dhe pastrohet lehtësisht. Trupi i qelqit gjithashtu lejon një transferim të shpejtë të nxehtësisë në elektrolitin e brendshëm të referencës. MV e gjeneruar nga qeliza e referencës varet nga temperatura. Sa më shpejt që elektroda të arrijë ekuilibrin, aq më i qëndrueshëm është potenciali i referencës.

 

Open junction

 

Lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet ushqimore do të bllokojnë kryqëzimin referues qeramik. Ky bllokim do të pengojë qarkun e matjes midis elektrodës treguese dhe referencës së brendshme duke rezultuar në kohë më të ngadaltë të reagimit, lexime të çrregullta dhe zëvendësim të shpeshtë të elektrodës. Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xheli (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexime të qëndrueshme.

Lidhësi BNC

 

HI1083B përdor një lidhës BNC.  Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë DIN, llojin e vides dhe tipin T.

 

Specifikimet:

 

Specifikime

Detaje

SKU

HI1083B

Përshkrim

Elektrodë pH me Mikro llambë dhe lidhës BNC

Elektroda referuese

Ag/AgCl

Kryqëzimi/Shpejtësia e Fluksit

I hapur

Elektroliti

xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 13

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - GP

Struktura

sferike (diametri: 3 mm)

Sensor temperature

jo

Përforcues

jo

Materiali i trupit

xhami - GP

Kabllo

koaksiale; 1 m (3,3')

Përdorimi i Rekomanduar

bioteknologji, mostra < 100 µL

Lidhje

BNC

 

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara