SKU
HI1083P

Elektrodë pH me Micro Bulb dhe BNC + Pin Connector - HI1083P

411,00 € 45.210,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 411,00 EUR (45.210,00 Lekë)

In stock

HI1083P është një elektrodë mikro pH me një trup qelqi, me një lidhje të vetme referencë, me një lidhës BNC dhe pin. Lidhësi i pinit përdoret për të aktivizuar funksionin CAL Check të matësve të tavolinës HI2221, HI2222 dhe HI2223. Kjo elektrodë përmban një majë llambë që është vetëm 3 mm në diametër dhe mund të përdoret për të matur pH në mostra deri në 100 µL. Kjo sondë është ideale për pllaka 96 pusesh dhe për mostra të shtrenjta që ofrojnë pak vëllim për të punuar. HI1083P ka një dizajn unik të kryqëzimit të hapur, në të cilin ekziston një shtresë elektroliti viskolen (xhel i fortë) që është pa klorur argjendi (AgCl) midis mostrës që do të matet dhe qelizës së brendshme të referencës.

  • Kryqëzimi i hapur
  • Lloji i llambës mikro
  • Elektrolit xhel Viscolene

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të ndjerë pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. HI1083P përdor xhami për qëllime të përgjithshme (GP), mikrollambë, trup xhami dhe bashkim të hapur me elektrolitin e xhelit të viskolenit.

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

Xhami me qëllim të përgjithshëm (GP), siç nënkupton edhe emri, është një formulim standard qelqi që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham GP do të ketë një rezistencë prej 100 megaohm në 25°C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. HI1083P është i përshtatshëm për përdorim me mostra që matin nga 0 deri në 50°C.

Lloji i llambës mikro

Dizajni i majës së mikro llambës 3 mm lejon matjen e pH në mostrat me volum ose hapësirë ​​shumë të vogël. HI1083P mund të përdoret në mostra me vëllime deri në 100 µL. Është një sondë ideale për matjen e pH në pllaka 96 pusesh.

Trup qelqi

Trupi i qelqit është ideal për përdorim laboratorik. Xhami është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra dhe pastrohet lehtësisht. Trupi i qelqit gjithashtu lejon një transferim të shpejtë të nxehtësisë në elektrolitin e brendshëm të referencës. MV e gjeneruar nga qeliza e referencës varet nga temperatura. Sa më shpejt që elektroda të arrijë ekuilibrin, aq më i qëndrueshëm është potenciali i referencës.

Referenca e hapjes së kryqëzimit

Lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet ushqimore do të bllokojnë një kryqëzim konvencional referues qeramik. Ky bllokim do të pengojë qarkun e matjes midis elektrodës treguese dhe referencës së brendshme duke rezultuar në kohë më të ngadaltë të reagimit, lexime të çrregullta dhe zëvendësim të shpeshtë të elektrodës. Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xhel (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexime të qëndrueshme.

BNC + lidhës pin

HI1053P ka një lidhës BNC dhe pin. Lidhësi BNC është universal në atë që mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondës femërore BNC. Lidhësi i pinit përdoret për të aktivizuar funksionin CAL Check në matësit e mëposhtëm të pH në tavolinë; HI122, HI123, HI221, HI222, HI223, HI2221, HI2222 dhe HI2223.

 

Specifikime

Emri i specifikimeve

Detaje

SKU

HI1083P

Përshkrim

Elektrodë e kombinuar pH me/mikro llambë për mostra të vogla

Referencat

dyfish, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shkalla e Rrjedhës

hapur

Elektrolitet

Viskoline

Presioni maksimal

0.1 bar

Gama

pH: 0 deri në 13

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - GP

Lloji / Forma

sferike (diametri: 3 mm)

Sensor temperature

jo

Përforcues

jo

Materiali i trupit

xhami - GP

Kabllo

koaksiale 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

bioteknologji, mostra < 100 µL

Lidhje

BNC + pin*

Shënim i veçantë

* Për matësit e pH me sistemin CAL Check

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara