SKU
HI8299505

Elektrodë pH me Bateri të Zëvendësueshme - Temperaturë e Lartë AmpHel® - HI8299505

242,00 € 26.620,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 242,00 EUR (26.620,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë pH e përforcuar është projektuar për aplikime industriale me temperaturë të lartë me veçori të tilla si një kryqëzim PTFE, trup xhami me temperaturë të lartë dhe një bateri të zëvendësueshme. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektroda pH AmHel me bateri të zëvendësueshme.
  • Ideale për matje në mostra të papastra dhe kushte me lagështi të lartë.
  • E ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Elektrodë pH e përforcuar

Ofron një sinjal të qendrueshëm për monitorimin industrial, si dhe një kursim të madh në kostot e kabllove koaksiale me zhurmë të ulët.

Kryqëzim PTFE

Elektroda ka një lidhje unike rezistente ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Trup prej xhami

Elektrodat prej qelqi janë më të lehta për t'u pastruar, mund t'i rezistojnë aplikimeve në presion të lartë dhe temperaturës së lartë dhe ofrojnë rezistencë të lartë ndaj kimikateve agresive.

Lidhës BNC

Lejon lidhjen e shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP.

Formulimi i xhamit me temperaturë të lartë

Xhami me temperaturë të lartë mund të përballojë efektet e temperaturave të larta që çojnë në jetëgjatësi më të madhe të sondës.

Bateri e zëvendësueshme AmpHel®

Nuk është më e nevojshme të hidhni një elektrodë kur bateria ka mbaruar për jetë më të gjatë të elektrodës.

Specifikimet

Lloji i elektroliti 

Polimer

Materiali i trupit 

Qelq

Lloji 

HT (0 - 100°C) 

Presioni max 

3 bar (43.5 psi) 

Sensor temperature

Jo

Gjatësia e përgjithshme

148.5mm 

Matching Pin  

Jo

Përforcues

Po 

Kabulli

5 m 

Lidhja

BNC 

Bateria

E zëvendësueshme

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara