SKU
HI97710

Fotometër për klorin e lirë, klorin total dhe pH - HI97710

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

Fotometri HI97710 për përcaktimin e  pH-it, klorit të lirë dhe total kombinon saktësinë dhe lehtësinë e përdorimit në një dizajn të thjeshtë e të lëvizshëm. Sistemi i avancuar optik siguron saktësi të cilësisë laboratorike ndërsa dizajni i tij miqësor për përdoruesit është i lehtë për çdo përdorues duke e bërë atë fotometrin e përsosur për nevojat tuaja të testimit të cilësisë së ujit. Matësi HI97710 mat pH në intervalin prej 6,5 deri në 8,5 pH dhe klorin e lirë dhe total në mostrat e ujit nga 0,00 deri në 5,00 mg/L (ppm).

 • Nuk nevojitet kohë për ngrohje përpara se të bëni matje.
 • Modaliteti tutorial për udhëzime të thjeshta hap pas hapi.
 • Përdor pluhur ose reagentë të lëngshëm që kursejnë kosto.

Karakteristikat për testim më të mirë

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëheqë përmes konfigurimit, kalibrimit dhe testimit me mësime dhe animacione në ekran, në mënyrë që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht përdorni "Modalitetin Tutorial" në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Regjistrimi i të dhënave

Keni humbur një matje? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj do të regjistrojë automatikisht 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen në çast duke përdorur menunë e rikthimit të regjistrave.

 

CAL Check Validation

Hanna’s CAL Check ofron një mënyrë të drejtpërdrejtë dhe pa stres për të siguruar që fotometri juaj të funksionojë siç duhet. Thjesht futni standardet e certifikuara të CAL Check dhe lëreni njehsorin tuaj t'ju udhëheqë. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimeve për ndonjë arsye, thjesht kalibroni sipas standardit tuaj.

Sistemi i avancuar optik

Një diodë që lëshon dritë (LED) siguron më shumë dritë duke përdorur më pak energji dhe një filtër interference me brez të ngushtë rezulton në lexime më të sakta dhe të përsëritshme.

Struktura

Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet.Trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e mbrojtur nga pluhuri, papastërtia dhe uji i jashtëm. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv të mbylljes për të siguruar që kuvetat të vendosen në mbajtëse në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

Dizajn portativ

I krijuar për analiza  në terren dhe laborator. Një ekran LCD me ndriçim të pasmë ofron lexime nga çdo kënd. Bateritë AA kanë jetëgjatësi për më shumë se 800 matje.Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97710 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm për matje të suksesshme.

HI97710 është i pajisur me:

 • Kuvetë për mostrën ( 2 copë)
 • Pajisje (Sample cap), (2 copë)
 • Pajisje (Plastic stopper), ( 2 copë )
 • Bateritë alkaline: 1.5V AA  (3 copë)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së aparatit

Përmirësoni kompletin Free Chlorine Photometer Kit (duke përfshirë CAL Check Standards) për opsionin më ekonomik për testim.

Çdo HI97710C furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën ( 2 copë)
 • Pajisje (Sample cap), (2copë)
 • Pajisje (Plastic stopper), ( 2 copë)
 • A ZERO ‑ CAL CheckTM Kuveta A
 • HI97710B - CAL CheckTM Kuveta B për klorin e lirë dhe total (Pluhur) & (Lëng)
 • Pëlhurë për fshirjen e kuvetës
 • Gërshërë
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së aparatit
 • CAL CheckTM certifikatë standarde

Specifications

   
sku HI97710
Intervali klori i lire dhe total 0.00 në 5.00 mg/L
Rezolucioni klori i lire dhe total 0.01 mg/L
Saktësia klori i lire dhe total ±0.03 mg/L ±3% në 25 °C
Metoda klori i lire dhe total Përshtatja e metodës EPA DPD 330.5
pH Intervali 6.5 në 8.5 pH
pH Rezolucioni 0.1 pH
pH Saktësia ±0.1 pH
pH Metoda

Metoda Phenol Red

Burimi i dritës Diodë që emëton dritë
Dedektori Fotocelulë silikoni
Bandpass Filter Bandwidth 8 nm
Bandpass Filter Wavelength Accuracy ±1.0 nm
Regjistrime 50 lexime (automatikisht)
Bateritë Alkaline 1.5 V AA (3 pcs.)
Jetëgjatësia e baterisë > 800 matje (pa dritën e pasme)
Auto-off Pas 15 minutash pasiviteti (30 minuta para një matjeje READ)
Mjedisi 0 në 50 °C (32 në 122 °F); 0në 100% RH
Dimensioni 142.5 x 102.5 x 50.5 mm (5.6 x 4.0 x 2.0")
Pesha 380 g (13.4 oz.)
Garancia 2 vite
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara