SKU
HI2112B

Elektrodë pH gjysmë-qelizë pH me lidhës BNC - HI2112B

140,00 € 15.400,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 140,00 EUR (15.400,00 Lekë)

In stock

HI2112B është një elektrodë gjysmë-qelize pH e trupit PEI me një lidhës BNC. Kjo elektrodë ndijore është bërë nga xhami për qëllime të përgjithshme dhe duhet të përdoret së bashku me një elektrodë referencë gjysmë qelize. Kjo konsideratë e dizajnit është ideale për matje për qëllime të përgjithshme.

  • Trup i qëndrueshëm PEI
  • Dizajni me gjysmë qeliza
  • Lidhja BNC

Elektrodë pH gjysmë-qelizë me lidhës BNC

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të ndjerë pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. HI2112B përdor xhami për qëllime të përgjithshme (GP), llambë sferike dhe trup PEI.

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

Xhami për përdorim të përgjithshëm siç nënkupton edhe emri është një formulim standard i qelqit që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham për qëllime të përgjithshme (GP) do të ketë një rezistencë prej 100 megaohms në 25°C dhe është e përshtatshme për matjen e pH-së së mostrave që janë në temperaturat e ambientit. HI2112B është i përshtatshëm për përdorim me mostra që matin nga 0 deri në 70°C.

Llambë sferike

Llamba sferike është për përdorim të përgjithshëm. Forma të tjera majash përfshijnë konik për depërtim dhe majë të sheshtë për matjet e sipërfaqes.

Trupi PEI

Trupi i HI2112B është i përbërë nga rrëshirë polieterimide (PEI). Trupi PEI është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe shkëlqen në matjet në terren për shkak të qëndrueshmërisë së tij. Mbrojtja rreth majës së xhamit sferik minimizon thyerjen për shkak të përplasjes ose rënies aksidentale të elektrodës. Plastika PEI është një plastikë me cilësi të lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve agresive.

Lidhës BNC

HI2112B përdor një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal në atë që mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondës femërore BNC. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë DIN, llojin e vidës, tipin T dhe 3.5 mm për të përmendur disa. Këto lloj lidhësish priren të jenë të pronarit për një lloj të caktuar njehsori dhe nuk janë të këmbyeshëm.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara