SKU
HI99151

PH për birrën- HI99151

510,00 € 56.100,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 510,00 EUR (56.100,00 Lekë)

In stock

Projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH të birrës ,matësi i pH të birrës HI99151 është projektuar për t'i bërë ballë mjedisit të vështirë të fabrikave të birrave. Sonda e zëvendësueshme përmban një trup titani, majë xhami të sheshtë dhe një nyjë pëlhure ose fibre që siguron një sipërfaqe më të madhe se një nyjë qeramike standarde. Kjo është e dobishme kur mat pH e mostrave të lëngshme me përmbajtje më të lartë të ngurtash.

  • ±0.2 pH saktësi
  • Vjen me të gjitha tretësirat e nevojshme dhe bateritë
  • Elektroda e specializuar për kontrollimin e pH gjatë përpunimit të mishit.

beer-ph-meter-hi99151

Gjendja e sondave

Një tregues në ekran jep konfirmimin vizual se sonda juaj po punon më së miri.

Fikje automatike

Koha e zgjedhur nga përdoruesit derisa matësi të fiket për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë. Opsionet janë 8 min, 60 min ose mund ta caktivizoni.

Treguesi i ulët i baterisë

Treguesi i ulët i baterisë që shfaqet kur mbetet më pak se 10% jetëgjatësia e baterisë.( pas 1200 orëve pune të vazhdueshme)

hi99-foorcare-quick-connector

 

Ndërtuar për të qenë i qëndrueshëm

I projektuar për t'u bërë ballë trokitjeve, rënieve së jetës reale, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këto metra janë të mbrojtura kundër pluhurit dhe ndërhyrjes së ujit nga çdo drejtim.

Projektim portativ

I bërë për t'u përshtatur rehatshëm në dorën tuaj për testimin on-the-go, ekrani LCD shumë-velësh siguron lexime të pH dhe temperaturës nga çdo kënd dhe funksionimi i butonit të dyfishtë e modernizon procesin e testimit për çdo përdorues.

Sonde e cila aksesohet lehte

Një lidhës i Shpejtë “Connect DIN” e bën lidhjen dhe heqjen e sondave të thjeshtë dhe të lehtë.Mbulesa e gomës e mbron kabllon dhe siguron një vulë të shtrënguar në ujë pa u shtrembëruar.

 

beer-ph-electrode-fc2143

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të hollësishme; po ashtu edhe elektroda juaj. HI99163 pH Meter përmban një sondë të zëvendësueshme FC2153 që është projektuar me kujdes posaçërisht për analizën e pH të ujërave të pijshëm.

Majë qelqi e sheshtë

Maja e sheshtë e qelqit është e lehtë për t'u pastruar dhe parandalon mbetjet e ngurta të mblidhen në sensor.

Cloth junction

FC2143 përmban një nyjë pëlhure ose fibër që siguron një sipërfaqe më të madhe se një nyjë qeramike standarde. Kjo është e dobishme kur mat pH e mostrave të lëngshme me përmbajtje më të lartë të ngurtave.

Trupi i titanit

Trupi i titanit është pothuajse i pathyeshëm, duke e mbrojtur testuesin tuaj nga thyerjet aksidentale duke e bërë atë ideal për mjedise të ashpra.

 

 

Buferi në trajtë bustine pH 4 & 7

Kur kryhet një kalibrim pH është e rëndësishme që të përdoren tamponët e saktë. Ne përfshijmë disa bufera për te nisur testimet. Bustinat një-përdorimshe janë të vulosur individualisht kështu që ju përdorni tampon të freskët çdo herë që ju kalibroni.

 Tretësira e përgjithshme e pastrimit (2)

PH Meter juaj vjen me tretësirë pastrimi që është krijuar për të mbajtur elektrodën tuaj të lirë nga grumbullimi dhe mbeturinat e gjetura në ujë. Ky kombinim i koncentruar detergjentësh pastron elektrodën tuaj pH shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që matësi juaj të qëndrojë në gjendje optimale.

hi99-connectors-old-vs-new

HI99151 Modele dhe aksesorë të përputhshëm

HI99151 (Majtas)

  • Përdor sondën e pH FC214D me DIN Connector
  • I përputhshëm me Boot Shockproof HI710024

Hi99151 (Djathtas)

  • Përdor sondën e pH FC2143 me Quick DIN Connector
  • I përputhshëm me Boot Shockproof HI710029

*Lidhja e re Quick DIN probe është e përputhshme me dizajnin e vjetër të trupit, megjithatë, lidhjet e vjetra të sondave DIN nuk janë në përputhje me dizajnin e ri të trupit.

 

Specifikimet

sku

HI99151

pH Range

-2.00 deri 16.00 pH / -2.0 deri 16.0 pH

PH Rezoluta

0.01 pH / 0.1 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.02 pH / ±0.1 pH

pH Kalibrimi

automatike, në një ose dy pika me dy grupe tamponësh standard (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose pH 4.01 / 6.86 / 9.18) vendosur Standard: 4.01; 7.01; 10.01 ose NIST: 4.01; 6.86; 9.25

mV Range

±825 mV (pH-mV)

rezolucioni mV

4 mV

Saktësia mV

±1 mV (pH-mV)

Gama e temperaturës

-5.0 deri në 105.0 °C/23.0 deri në 221.0 °F

Rezolucioni i temperaturës

0.1 °C/0.1 °F

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,5 °C deri në 60 °C; ±1.0 °C jashtë ±1.0 °F deri në 140 °F; ± 2,0 °F jashtë

Kompensimi i temperaturës

Automatik -5.0 deri në 105.0 °C/23.0 deri në 221.0 °F

Furnizimi me energji

Bateri 1.5V AAA (3 pcs.)

Konsumi i energjisë

1400 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh max 100%

Dimensionet

s 154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2")

Pesha

199 g (6.91 oz.) me bateri

Informacione *

Çdo metër vjen së bashku me: • FC2143 sondë temperature pH  me lidhësi DIN dhe 1 m (3.3') kabllo • Bufer pH 4.01 & 7.01 (bustine) • HI700682 tretësirë për pastrimin e elektrodës (2 bustina) • 100 mL beaker (1 pc.) • Bateritë alkaline: 1.5V AAA (3 pc.) • Kuti mbajtëse  • Çertifikata e kalibrimit të matësit • Çertifikata e kalibrimit të sondës • Manuali i udhëzimit

Garancia

2 vjet

Sonda e rekomanduar

FC2143 sonde temp/pH lidhësi DIN dhe 1 m (3.3') kabllo, trup titani (të përfshira)

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara