SKU
HI98169

pH METËR PËR VERËN - HI98169

710,00 € 78.100,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 710,00 EUR (78.100,00 Lekë)

In stock

HI98169 është një pH metër  I saktë, waterproof dhe portativ( I lëvizshëm ) për të matur temperaturën dhe pH gjatë bërjes së verës. Ky matës vjen me një dorezë të specializuar për matjen e pH e cila është e realizuar sipas sistemit CPS ( kundër bllokimit).

 • Waterproof – materiali prej gome e ndihmon
 • CAL check – lajmëron përdoruesit nëse gjatë kalibrimit ka problem si prsh elektrodë e thyer apo e kontaminuar, buffer I kontaminuar apo probleme të tjera me dorezën.rregullimi automatik ose manual I temperaturës
 • Kalibrimi – deri në pesë pika kalibrimi duke përdorur buferat
 • Afërsisht 200 orë punë—kjo falë katër baterive 1.5 V AA
 • Ekran I qartë
 • Auto hold --- mban në ekran lexim e parë të qëndrueshëm
 • Mbarimi I kalibrimit – lajmëron kur kjo gjë do të ndodhi
 • Lidhja – lidhja me PC falë USB
 • GLP – mban të dhëna nga kalibrimet e mëparshme për tu siguruar që po I përmbahemi praktikave lab
 • Buton I dedikuar – funksione të rëndësishme dhe më të kërkuarit si info GLP, ndihmë , kalibrimi kanë butona të dedikuara
 • Të kompletuara – cdo matës është I kompletuar me sensor , kalibrues , solucione pastrues, enë kimike, programe kompjuterike, guida, bateri dhe një valixhe.

PH METËR PËR VERËN

I dizenjuar për verërat,  pH metri Hanna I ka të gjitha parametrat për një performancë perfekte sikur të ishtë nje pH metër I fiksuar( benchtop).Tetë modele janë të disponueshme për të bërë matjet e ushqimit,qumështit, mishit, kosit,djathit,birrës, verës dhe dheut. Cdo model është I pajisur me elektrodën e tij specifike dhe solucionin pastrues. Këto instrumenta përmbushin standartet IP67 dhe janë tepër lehtë të përdorshëm ( waterproof dhe mbahen lehtë në dorë).

 

 

EKRANI SPECIFIK

Këto instrumenta kanë “backlit graphic LCD’’ , e cila I lejon të kemi një interface të mirë gjatë realizimit të matjeve.

 

 

KALIBRIMI I pH

Zgjidhni midis 7 buferave standart dhe 5 vlerave për të caktuar 5 pika kalibrimi dhe për të arritur një lexim sa më të saktë me një rezolucion pH 0.001 dhe një saktësi ±0,002.

 

 

GLP

Funksionet GLP janë shumë lehtë të aksesueshme duke shtypur butonin GLP. Të dhënat e kalibrimit, koha, ora, vlerat do të ruhen dhe do të jenë aty për një kohë të gjatë.

 

 

CAL CHECK

Ky opsion ruan në historikun e tij të dhëna për kalibrimet e vjetra dhe monitorimet e bëra me atë të elektrodës për pH, ose për njoftimet qe mund të bëhen gjatë kalibrimit (prsh një elektrodë e dëmtuar). Gjendja e elektrodës do të paraqitet në formë përqindje në ekran.

 

TË DHËNAT

Sistemi lejon përdoruesin të ruaj të dhëna për gati 200 mostra, për tí kaluar më pas në PC.

 

 

AUTO HOLD

Nëse ju shtypni AutoEnd gjatë matjeve ju automatikisht do të mbani në ekran matjen e parë stabël.

 

 

Lidhesi DIN ju ben qe te lidhni lehte paisjen tuaj.

 

 

NJË BUTON I DEDIKUAR PËR NDIHMË

Kjo realizohet shumë lehtë me anë të butonit “ help” . Mesazhe të qarta dhe shpjeguese do t’ju shfaqen në ekranin tuaj, për t’ua bërë ju më të lehtë situatën.

 

TË GJITHA KËTO SË BASHKU NË NJË VALIXHE

Cdo matës është I pajisur me sensor, kalibrues, solucion pastrues, enë kimike,programe kompjuterike, kabullin lidhës, bateri, valixhen mbajtëse.

 

Specifikimet

pH*

Range

-2.0 ne 20.0 pH; -2.00 ne 20.00 pH; -2.000 ne 20.000 pH

 

Rezolucion

0.1 pH; 0.01 pH; 0.001 pH

 

Saktesia

±0.1 pH; ±0.01 pH; ±0.002 pH

 

Kalibrimi

Më shumë se 5 pika kalibrimi, 7 bufera standart (1.68,4.01,6.86,7.01,9.18,1001,12.45) dhe 5 bufera të modifikuar

 

Kompensimi i temperatures

automatik ose manual -20.0 ne 120.0°C (-4.0 ne 248.0°F)

mV

Range

±2000 mV

 

Rezolucioni

0.1 mV

 

Saktesia

±0.2 mV

 

Relative mV Offset Range

±2000 mV

Temperatura*

Range

-20.0 ne 120.0 °C (-4.0 ne 248.0°F)

 

Rezolucioni

0.1°C (0.1°F)

 

Saktesia

±0.4°C (±0.8°F) 

Specifikime te tjera

Sonda e pH

FC10483 me maje te sheshte, DIN connector dhe 1 m kabull(3.3’) 

 

Kalibrimi i slope

nga 80 ne 110%

 

Te dhenat

me shume se 200 mostra (100 pH, 100 mV)

 

Lidhja me PC

opto-isolated USB me HI92000 software dhe nje mikro kabull USB 

 

Input Impedance

10¹² Ω

 

Tipi i baterise/jeta e saj

1.5V AA bateri (4) / 200 ore perdorim pa perdorur backlight  (50 ore me backlight)

 

Auto-off

zgjidhet nga perdoruesi: 5, 10, 30, 60 min, ose caktivizohet fare

 

Mjedisi

0 ne 50°C (32 ne 122°F); RH 100% IP67

 

Dimensionet / Pesha

185 x 93 x 35.2 mm (7.3 x 3.6 x 1.4”) / 400 g (14.2 oz.)

 Informacion*

HI98169 ka një elektrodë pH FC10483 ,pH 3.00 solucionin Bufer (2), pH 7.01 solucionin bufer (2), HI700635 solucion pastrues për depozitën e verës, HI700636 solucion pastrues për njollat e verës, 100 mL enë kimike  (2), HI920015 micro USB cable, 1.5V AA batteries (4), manualin e instruksioneve, manual për bërësit e verës, certifikatë cilësie në  një HI720169 valixhe.

Aksesoret

HI710035 blue protective rubber boot

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara