SKU
HI98100

Testues pH Checker® Plus - HI98100

57,00 € 6.270,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 57,00 EUR (6.270,00 Lekë)

Out of stock

I krijuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH gjatë çdo procesi, testuesi i pH HI98100 Hanna Checker® Plus është projektuar për matje të drejtpërdrejtë. Një elektrodë e zëvendësueshme zgjat jetëgjatësinë e testuesit tuaj dixhital.

  • ±0.2 saktësi pH
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë.
  • I shkëlqyeshëm për testime mjedisore, në terren dhe laboratorike.

 

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Një tregues i qëndrueshmërisë në ekran siguron nivelin më të lartë të besimit në rezultatet tuaja. Funksioni i përzgjedhshëm i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursen  energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

Madhësia sa xhepi

Madhësia kompakte e bën testuesin e pH HI98100 Checker ® ​​Plus ideal për testimin në lëvizje. Një ekran i madh LCD ofron lexime nga çdo kënd dhe funksionimi i një butoni të vetëm e riorganizon procesin e testimit për çdo përdorues.

Jeta e gjatë e baterisë

Bateria e përfshirë CR2032 Li-ion siguron deri në 1000 orë përdorim të vazhdueshëm. Ikona e baterisë do të pulsojë për t'ju bërë të ditur se është koha për të ndryshuar baterinë në mënyrë që të mos humbisni kurrë një matje.

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të detajuar; kështu duhet edhe për elektrodën tuaj. HI98100 përmban një elektrodë të zëvendësueshme që është ideale për matjet e përgjithshme të pH.

Dizajni i elektrodave të ngushta

Elektroda e furnizuar me pH HI1271 është 103 mm e gjatë dhe zvogëlohet në një diametër 8 mm në fundin e sensorit për t'u futur lehtësisht në epruveta, shishe të vogla dhe kontejnerë të tjerë me një hapje të vogël.

Trupi prej plastike

Trupi plastik redukton ndjeshëm mirëmbajtjen e nevojshme.

Zëvendësimi i elektrodës

Mos lejoni që një elektrodë e thyer t'ju ndalojë nga testimi. Thjesht hiqni elektrodën e vjetër dhe zëvendësoheni me një të re.

 

 

 

 

Ne besojmë se blerja e një testuesi duhet të jetë e thjeshtë. Testuesi juaj i pH HI98100 Checker ® ​​Plus është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm menjëherë nga kutia.

Tretësirë për pastrimin e elektrodave

Testuesi juaj vjen me tretësirën pastruese që është projektuar për të mbajtur elektrodën tuaj të pastër nga akumulimi. Ky kombinim i përqendruar i detergjenteve pastron testuesin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive, në mënyrë që testuesi juaj të qëndrojë në gjendjen optimale.

Bufer në formë bustine pH 4 dhe 7

Gjatë kryerjes së një kalibrimi të pH, është e rëndësishme që të përdoren buferat e duhur. Ne përfshijmë disa bufera fillestare për t'ju ndihmuar. Bustinat me përdorim të vetëm janë të mbyllura individualisht, kështu që ju përdorni bufer të freskët sa herë që kalibroni.

Tretësira e ruajtjes

Ruajtja e duhur e elektrodës suaj do të sigurojë matje të besueshme dhe jetëgjatësi të gjatë të elektrodës.Tretësira jonë e ruajtjes është e formuluar posaçërisht për të mbajtur xhamin e elektrodës të hidratuar duke minimizuar rritjen e lëndeve organike.

Specifikimet

 

Specifikime

Detaje

SKU

HI98100

Intervali i pH

0.00 deri në 14.00 pH

Rezolucioni i pH

0.01 pH

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,05 pH

Kalibrimi i pH

Automatik, në një ose dy pika

Elektroda pH

HI1271 (përfshirë)

Fikja automatike

8 minuta, 60 minuta ose mund të çaktivizohet

Lloji / Jeta e baterisë

CR2032 Li-ion / afërsisht 1000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH 95% max

Dimensionet

50 x 174 x 21 mm (2 x 6,8 x 0,9")

Pesha

50 g (1,8 oz)

Informacion*

Paketohet me elektrodën pH HI1271, bustina me ​​pH 4,01 (2), bustina me ​​pH 7,01 (2), bustinë me tretësirë ​​për pastrimin e elektrodës (2), bateri, certifikatë cilësie dhe manual udhëzimi.

 

 

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara