SKU
HI98115

Testues pH Groline-HI98115

68,00 € 7.480,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 68,00 EUR (7.480,00 Lekë)

In stock

HI98115 është një testues pH GroLine me veçori të avancuara për matjen e pH në solucionet ushqyese hidroponike. HI98115 është një matës shumë i thjeshtë për t'u përdorur me të gjitha funksionet duke përfshirë ndezjen/fikjen dhe kalibrimin që kryhen me një buton të vetëm. HI98115 përmban një elektrodë pH të zëvendësueshme HI1271 që mund të ndryshohet kur nevojitet pa pasur nevojë të blini një matës të ri. HI98115 paketohet i kompletuar me një kuti mbajtëse dhe solucione kalibrimi.

 

 

Testuesi i pH HI98115 GroLine është projektuar me shumë veçori të avancuara për kultivuesit e bimëve të gjitha llojeve. Ky testues i pH ofron kalibrim automatik në një ose dy pika, njohje automatike e buferit, etiketa të kalibruar të buferit, tregues të qëndrueshmërisë, tregues të baterisë së ulët dhe mbyllje automatike (opsionale). Me madhësinë e tij kompakte, funksionimin me një buton dhe lehtësinë e kalibrimit, HI98115 është mjeti më i mirë për matjen e pH në solucionet ushqyese dhe pluhurat e tokës.

 

VEÇORITË:

Elektrodë pH e zëvendësueshme

Elektroda e pH-it e mbushur me xhel HI1271 është e gjatë 103 mm dhe zvogëlohet në një diametër 8 mm në fundin e sensorit. Kjo elektrodë e ngushtë përshtatet lehtësisht në provëza, shishe dhe kontejnerë të tjerë me hapje të vogël.

Ekonomik

HI98115 është një testues i pH me funksione të plota me një çmim që mund ta përballojë kushdo që ka nevojë për të matur pH.

 Saktësi e lartë

Testuesi i pH HI98115 GroLine mat pH me saktësi ±0,2 me rezolucion 0,01.

LCD i madh i përmirësuar

LCD që shfaq leximin, treguesin e qëndrueshmërisë, treguesin e baterisë së ulët dhe etiketat e kalibrimit.

Kalibrimi automatik

HI98115 kalibrohet automatikisht në një ose dy pika. Buferët e kalibrimit njihen automatikisht dhe pas kalibrimit vlerat e buferit të përdorura shfaqen në ekran si etiketë.

 

 

Treguesi i Stabilitetit

Një tregues shfaqet në LCD derisa të arrihet një lexim i qëndrueshëm. Pasi leximi të stabilizohet, treguesi zhduket dhe një lexim mund të regjistrohet.

Mbyllje automatike

Matësi mund të vendoset që të fiket automatikisht pas 8 minutash ose 60 minutash për të kursyer jetëgjatësinë e baterisë në rast se matësi lihet i ndezur. Funksioni i fikjes automatike mund të çaktivizohet.

Specifikimet:

 

pH Intervali

0.00 në 14.00 pH

Rezolucioni

0.01 pH

Saktësia

±0.2 pH

Kalibrimi

automatik, një ose dy pika

Elektroda

HI1271 (e përfshirë)

Lloji baterisë

CR2032 Li-ion / afërsisht 1000 orë punë

Fikja

8 minuta, 60 minuta, ose mund të ç’aktivizohet

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F); RH 95% max

Dimensioni

50 x174 x 21 mm (2 x 6.8 x 0.9“)

Pesha

50 g (1.8 oz)

Informacion*

HI98115 furnizohet me elektrodë pH HI1271, tretësirë buferike pH 4,01 (2), tretësirë buferike pH 7,01 (2),

tretësirë për pastrimit e elektrodës (2), bateria, certifikata e cilësisë dhe manuali i udhëzimeve në një

çantë mbajtëse.

 

 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara