SKU
HI98107

Testues pH pHep® - HI98107

61,00 € 6.710,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 61,00 EUR (6.710,00 Lekë)

In stock

PHep® HI98107 është një testues i ujit  i lehtë për t'u përdorur që e bën të thjeshtë monitorimin e cilësisë së ujit. Ky testues i saktë pH ka rezolucion 0.1 me kalibrim automatik me dy pika dhe kompensim të temperaturës në një pajisje të vetme, portative, xhepi.

 • Dizajni kompakt përshtatet pikërisht në xhepin tuaj, kështu që mund ta çoni kudo.
 • Nyja e pëlhurave që siguron një sipërfaqe më të madhe se një nyje qeramike standarde
 • I mrekullueshëm për ujin e pijshëm, akuariumet, pellgjet dhe pishinat.

HI98107 përmban një LCD të madhe shumë-nivelëshe e cila shfaq të dy pH dhe leximet e temperaturës njëkohësisht. Leximet e pH janë shfaqur me një rezolucion 0.1 pH dhe me një saktësi të ±0.1 pH. Gama e pH e HI98107 është nga 0.0 deri në 14.0 pH. Temperatura mund të vendoset në °C ose °F. Ekrani LCD ka tregues stabiliteti dhe kalibrimi. Niveli i baterisë në përqindje  është shfaqur në fillim duke lajmëruar përdoruesin për fuqinë e mbetur të baterisë që është në dispozicion.

Elektroda pH përdor një dizajn unik të qelizave të referimit që përdor një nyje pëlhure që siguron një sipërfaqe më të madhe se një nyje qeramike standarde.

Kalibrimi kryhet duke shtypur butonin e kalibrimit të dedikuar. Pasi në modalitetin e kalibrimi elektroda e pH mund të kalibrohet në 1 ose 2 pikë duke përdorur tamponët standard të paraprogramuar (pH 4.01, 7.01,10.01). Kur vlera standarde njihet dhe arrihet qëndrueshmëria, matësi automatikisht pranon dhe ruan vlerën e kalibrimi.

Opsionet e instalimit përfshijnë njësinë automatike të fikjes së kohës dhe temperaturës të shfaqur. Opsionet automatike të fikjes janë për të fikur matësin e ujit pH pas 8 minutash, 60 minutash ose mund të caktivizohen . Për të hyrë në modalitetin e rregullimit përdoruesi shtyp një buton të vendosur në pjesën e baterisë.

 

 

 

LCD shumë-nivelëshe

LCD e madhe shfaq EC, temperaturën, etiketën e kalibrimit, nivelin e baterisë dhe treguesin e paqëndrueshmërisë.

 

 

Sensorët

Një sensor i ekspozuar i temperaturës siguron një matje të shpejtë dhe të qëndrueshme të kompensuar të temperaturës.

 

Operon me dy butona

Vetëm dy butona për operimin e matësve. Një për on/off dhe një për kalibrim.

 

Veçoritë

Projektim i hollë dhe ergonomik

 • Me cepa të rrumbullakosur vetëm 17 mm i trashë, HI98107 është i hollë dhe përshtatet rehatshëm në dorë ose në xhep.

LCD e madhe shumë-nivelëshe

 • LCD është 29 mm (1.125") x 20 mm (0.81") duke lejuar përdoruesin të lexojë lehtë si EC ashtu edhe temperaturën njëkohësisht.

Operacion me dy butona

 • Njëri për ON/OFF, tjetri për kalibrim.

Sensor temperature i ekspozuar

 • Sensori i ekspozuar i temperaturës lejon matjet e shpejta automatike të kompensuar të temperaturës. Temperatura mund të shfaqet në oseC ose oseF.

Kalibrim automatik

 • Kalibrimi automatik në një ose dy pika duke përdorur tamponë standardë (pH 4.01, 7.01 dhe 10.01).

Treguesi i stabilitetit

 • Një tregues i qëndrueshmërisë së etiketës së orës do të zhduket për të lajmëruar përdoruesin kur leximi është i qëndrueshëm.

Fikje automatike

 • Koha e zgjedhur nga përdoruesit derisa matësi të fiket për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë. Opsionet janë 8 min, 60 min ose mund ta caktivizoni

Treguesi i ulët i baterisë

 • Treguesi i ulët i baterisë që shfaqet kur mbetet më pak se 10% jetëgjatësia e baterisë.

Niveli i baterisë në Nisje

 • Në start-up, të gjitha segmentet LCD janë shfaqur për 1 sekond, pastaj treguesi për qind i jetëgjatësisë së mbetur të baterisë është shfaqur.

 

 Specifikime

 

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI98107

pH Range

0.0 deri 14.0 pH

PH Rezolucion

0.1 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.2 pH

pH Kalibrimi

automatik, dy-pikëshe

pH Kompensimi i temperaturës

automatike, 0 deri në 50 °C

Gama e temperaturës

0.0 deri në 50.0 °C

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C

Saktësia e temperaturës

±0,5 °C

Fikje automatike

8 minuta, 60 minuta, ose mund të çaktivizohet

Lloji i baterisë / jeta

CR2032 3V Li-jon / rreth 1000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh 100% max

Dimensionet

160 x 40 x 17 mm (6.3 x 1.6 x 0.7'')

Pesha

75 g (2.6 oz.)

Informacion*

HI98107 (pHep) vjen me bateri CR2032, tretësire për pastrimin e elektrodës sachet, pH 4.01 tretësire buferike sachet, pH 7.01 tretësire buferike sachet (2), mëngë magazinimit / mbrojtjes, manual udhëzimit dhe certifikata e cilësisë.

 

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara