SKU
HI98108

Testues pH pHep®+ HI98108

63,00 € 6.930,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 63,00 EUR (6.930,00 Lekë)

In stock

Testues pH HI98108 pHep+ ofron matje të saktësisë së lartë në një dizajn me madhësi xhepi. Ky testues pH paraqet një sensor të ekspozuar të temperaturës për leximet automatike të kompensuar të temperaturës. Operacioni i thjeshtë me dy butona dhe ekrani i madh e bën të lehtë për këdo që të testojë pH. Duke qenë i lehtë dhe vetëm 0.7" i trashë, pHep+ është jashtëzakonisht ergonomik dhe përshtatet rehatshëm në dorën tuaj.®®

 • Dizajni kompakt & i papërshkueshëm nga uji përshtatet pikërisht në xhepin tuaj që ta çoni kudo.
 • Cloth junction, që siguron një sipërfaqe më të madhe se një nyje qeramike standarde
 • Kalibrimi deri në 3 pikë

Testuesi i pH HI98108 përmban një LCD të madhe shumë-nivelëshe i cili shfaq si pH ashtu edhe leximet e temperaturës njëkohësisht. Leximet e pH janë shfaqur me një rezolucion 0.01 pH dhe me një saktësi prej ±0.10 pH. Gama e pH e HI98108 është nga 0.00 deri në 14.00 pH. Një sensor i ekspozuar i temperaturës kompensimin e saj.Temperatura mund të vendoset në °C ose °F. Ekrani LCD ka tregues stabiliteti dhe kalibrimi. Niveli i baterisë në përqindje është shfaqur në fillim duke lajmëruar përdoruesin për fuqinë e mbetur të baterisë që është në dispozicion.

Elektroda e pH-it përdor një dizajn unik të qelizave referues që përdor një nyje të nxjerrshme prej pëlhure. Një kryqëzim i bllokuar zakonisht do të shfaqë lexime të çrregullta që nuk do të stabilizohen. Thjesht nxjerrja e një pjese të vogël pëlhure nga matësi do të pastrojë çdo bllokim duke ekspozuar një sipërfaqe të freskët e të pastër. Aftësia për të pastruar çdo bllokim do të zgjasë jetën e elektrodës pH.

Kalibrimi kryhet duke shtypur butonin e kalibrimit .Pasi në modalitetin e kalibrimi elektroda pH mund të kalibrohet në 1, 2, ose 3 pikë duke përdorur tamponët standarde të paraprogramuara (pH 4.01, 7.01,10.01). Kur vlera standarde njihet dhe arrihet qëndrueshmëria, matësi automatikisht pranon dhe ruan vlerën e kalibrimi.

Opsionet e instalimit përfshijnë njësinë automatike së kohës të fikjes dhe temperaturës të shfaqur. Opsionet automatike të fikjes janë për të fikur testuesin e nivelit pH pas 8 minutash, 60 minutash, ose çaktivizuar. Për të hyrë në modalitetin e rregullimit përdoruesi shtyp një buton të vendosur në pjesën e baterisë.

 

 

LCD shumë-nivelëshe

LCD e madhe shfaq pH, Temperaturën, , nivelin e baterisë dhe treguesin e paqëndrueshmërisë.

 

 

Sensorë

Një sensor i ekspozuar i temperaturës së bashku me një nyje prej lecke të nxjerrshme siguron një matje të shpejtë dhe të qëndrueshme të kompensuar të temperaturës.

 

Operon me dy butona

Vetëm dy butona për funksionimin e testuesit të nivelit pH. Një për on/off dhe një për kalibrim.

 

 

Veçoritë dhe dobitë

 

Projektim i hollë dhe ergonomik

 • Me skaje të rrumbullakosura dhe vetëm 17 mm i trashë, HI98108 është i hollë dhe përshtatet rehatshëm në dorë ose në xhep.

LCD e madhe shumë-nivelëshe

 • LCD është 29 mm (1.125") x 20 mm (0.81") duke lejuar përdoruesin të lexojë lehtësisht si pH ashtu edhe temperaturën njëkohësisht.

Operim me dy butona

 • Njëri për ON/OFF, tjetri për kalibrim.

Sensori i Integruar i Temperaturës

 • Sensori i temperaturës i ndërtuar lejon matjet e kompensuar të temperaturës. Temperatura mund të shfaqet në oseC ose oseF.

Kalibrim automatik

 • Kalibrimi automatik në një, dy, ose tre pika duke përdorur tamponë standardë (pH 4.01, 7.01 dhe 10.01).

 

Treguesi i stabilitetit

 • Një tregues i qëndrueshmërisë do të zhduket për të lajmëruar përdoruesin kur leximi është i qëndrueshëm.

Fikje automatike

 • Koha e zgjedhur nga përdoruesit derisa matësi të fiket për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë. Opsionet janë 8 min, 60 min ose fare.

Treguesi i ulët i baterisë

 • Treguesi i ulët i baterisë që shfaqet kur mbetet më pak se 10% jetëgjatësia e baterisë.

Niveli i baterisë në Nisje

 • Në start-up, të gjitha segmentet LCD janë shfaqur për 1 sekond, pastaj treguesi për qind i jetëgjatësisë së mbetur të baterisë është shfaqur.

 

Specifikime

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI98108

Range pH

0.00 deri 14.00 pH

PH Rezolucioni

0.01 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.2 pH

pH Kalibrimi

automatike, në një, dy, ose tre pika me dy grupe tamponësh standardë (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose pH 4.01 / 6.86 / 9.18)

pH Kompensimi i temperaturës

automatike, 0 deri në 50 °C

Gama e temperaturës

0.0 deri në 50.0 °C

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C

Saktësia e temperaturës

±0,5 °C

Fikje automatike

8 minuta, 60 minuta, ose mund të çaktivizohet

Lloji i baterisë / jeta

CR2032 3V Li-jon / rreth 1000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh 100% max

Dimensionet

160 x 40 x 17 mm (6.3 x 1.6 x 0.7'')

Pesha

75 g (2.6 oz.)

Informacione*

HI98108 (pHep+) është furnizuar me bateri CR2032, tretësirë për pastrimin e elektrodave sachet, pH 4.01 tretësirë  buferik sachet, pH 7.01 tretësirë buferike sachet (2), manual udhëzimi dhe certifikata e cilësisë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara