SKU
HI98127

pHep®4 Testuesi i pH dhe matësi i temperaturës - HI98127

106,00 € 11.660,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 106,00 EUR (11.660,00 Lekë)

In stock

Testuesi pHep ® 4 ka një termometër të integruar për të rregulluar automatikisht leximin e pH dhe temperaturës. Dizajni i papërshkueshëm nga uji, funksionimi i thjeshtë dhe elektroda e zëvendësueshme do të thotë që ju mund ta përdorni këtë matës për vite me rradhë. Ju mund ta zëvendësoni elektrodën e pH. Ekrani i madh LCD tregon njëkohësisht leximet e pH-it dhe të temperaturës, ndërsa shfaqet një tregues i qëndrueshmërisë për t'ju njoftuar kur është marrë një lexim i qëndrueshëm.

 • Zgjasni jetën e testuesit tuaj të pH me një elektrodë të zëvendësueshme.
 • Kalibrim automatik për lexime të sakta të pH çdo herë.
 • E shkëlqyeshme për testime mjedisore, në terren dhe laboratorike.

PHep ® 4 është një matës pH sa xhepi i papërshkueshëm nga uji me një rezolucion pH 0,1 dhe një saktësi prej ±0,1 pH. Ka shumë veçori të avancuara që gjenden në instrumentet portative më të shtrenjta. Kalibrimi me një ose dy pika është automatik në dy grupe buferësh të përzgjedhur (4.01, 7.01 dhe 10.01 ose 4.01, 6.86 dhe 9.18). PHep ®4 gjithashtu përmban një elektrodë të zëvendësueshme me një lidhës të rrumbullakët prej çeliku inoks. Ky dizajn i fishekut nuk ka kunja që mund të prishen. 

 

Veçoritë:

 

Testues pH i papërshkueshëm nga uji

 • Projektuar për të notuar nëse bie aksidentalisht në një rezervuar

Intervali i zgjeruar i pH

 • Intervali i pH është nga -2.0 në 16.0 pH

Kompensimi automatik i temperaturës

 • Të gjitha leximet kompensohen për ndryshimet në temperaturë
 • Temperatura e shfaqur në °C ose °F së bashku me leximin e pH

Treguesi i stabilitetit

 • Metri shfaq një etiketë  që do të zhduket kur leximi të ketë arritur stabilitet

Butoni HOLD

 • Ngrin leximin në ekran për të lejuar regjistrimin e matjeve

BEPS (Sistemi i parandalimit të gabimeve të baterisë)

 • Matësi do të fiket automatikisht nëse nuk ka energji të mjaftueshme për të marrë një matje të saktë

Fikja automatike

 • Matësi fiket automatikisht pas 8 minutash mospërdorim për të maksimizuar jetëgjatësinë e baterisë

 

 Specifikimet

 

Specifikime

Detaje

SKU

HI98127

Intervali i pH

-2,0 deri në 16,0 pH

Rezolucioni i pH

0,1 pH

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,1 pH

Kalibrimi i pH

automatike, me një ose dy pika me dy grupe buferash standarde

(pH 4,01 / 7,01 / 10,01 ose pH 4,01 / 6,86 / 9,18)

Kompensimi i temperatures për pH

automatike

Intervali temperatura

-5,0 deri në 60,0°C / 23,0 deri në 140,0°F

Rezolucioni i temperaturës

0,1°C / 0,1°F

Saktësia e temperaturës

±0,5°C /±1°F

Elektroda pH

Elektroda pH HI73127

Fikja automatike

fikur automatikisht pas 8 minutash mospërdorim

Lloji / Jetëgjatësia e baterisë

1,5 V (4) / përafërsisht. 300 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

-5 deri në 50°C (23 deri në 122°F); RH maksimale 100%

Dimensionet

163 x 40 x 26 mm (6,4 x 1,6 x 1,0'')

Pesha

100 g (3,5 oz.)

Informacion*

HI98127 paketohet me: tretësirë ​​buferike HI70004 pH 4,01  bustinë 20 ml (2 copë), solucion buferik HI70007 pH 7,01 bustinë 20 ml (2 copë), tretësirë ​​pastruese HI7006 bustinë 20 ml (1 copë), HI70300N Tretësirë ​​ruajtëse për elektrodat pH & ORP bustinë 20 ml (1 copë), elektrodë HI73127 pH, HI73128 mjet për heqjen e elektrodës, bateri 1,5 V (4 copë), certifikatë cilësie instrumenti, & manual udhëzimi.

     

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara