SKU
HI717

Kontrollues Fosfati ® (Range i lartë) HC - HI717

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Ndaloni së luftuari për të marrë rezultate të sakta të testimit të ujit me kolorimetrin tonë të thjeshtë të dorës. Sillni teknologji më të saktë në testimin tuaj me kolorimetrin tonë të gamës së lartë të fosfatit. Nuk do t'ju duhet më të luftoni për të përcaktuar vizualisht ngjyrat pasi kolorimetri ynë i dorës eliminon telashet e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë dixhital të fosfatit.

  • Madhësia e vogël e kolometrit tonë të dorës e bën atë të lëvizshëm dhe të përshtatet në mënyrë të përkryer në xhepin tuaj
  • Dizajni i thjeshtë me një buton e bën të lehtë marrjen e rezultateve tuaja të fosfatit.
  • Mos humbisni kohë duke vendosur midis ngjyrave, ky kolorimetër bën punën për ju.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara