SKU
HI713

TESTUES PËR FOSFATET ( LOW RANGE)- HI713

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Arrini rezultate të sakta të testimit të ujit me kolorimetrin tonë të thjeshtë portativ. Besojuni leximeve tuaja tani, kolorimetri ynë I fosfatit ju realizon matje më të sakta se kiti juaj mesatar i testimit kimik. Duke përcaktuar rezultatet tuaja në mënyrë dixhitale, kolorimetri ynë  eliminon përpjekjen e përputhjes me një tabelë ngjyrash.

  • Dizajn i vogël dhe i lëvizshëm për ta marrë kudo
  • Rezultatet arrihen lehtësisht me funksionimin e thjeshtë me një buton
  • Përparoni në matjet tuaja dhe përmirësoni ato.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara