SKU
HI774

TESTUES I FOSFATEVE (ULTRA LOW RANGE) - HI774

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Ortofosfatet gjenden në ujërat natyrore dhe ujërat e zeza. Zakonisht ato shtohen në ujin e pijshëm si frenues të korrozionit. Analiza e menjëhershme e ortofosfateve me përcaktim kolorimetrik jep rezultate të shpejta duke përdorur një teknikë standarde të analizës.

Hanna HI774 Checker®HC mbush hendekun midis kiteve  thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Kitet e provës kimike nuk janë shumë të sakta dhe japin vetëm rezolucionin e disa pikave, ndërsa instrumentet profesionale mund të kushtojnë qindra dollarë dhe mund të kërkojnë kohë për të kalibruar dhe mirëmbajtur. Këto Checker HC janë të sakta dhe të përballueshme. HI774 Checker HC është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe me kosto efektive për të matur fosfatet me rreze ultra të ulët në ujin e detit. HI774 përmban një rezolucion prej 0,01 ppm dhe ±0,02 ppm ±5% të saktësisë së leximit. HI774 Checker HC përdor një përshtatje të metodës së Acidit Askorbik.

 

Specifikime

SKU

HI772

Range

0.00 në 0.90 ppm

Rezolucion

0.01 ppm

Saktësia @ 25°C/77°F

±0.02 ppm ±5% e leximit

Burimi I dritës

LED @ 610 nm

Detektori I dritës

silicon photocell

Metoda

adaptimi i metodave standarde për ekzaminimin e ujit dhe ujërave të zeza, botimi i 20-të, metoda e acidit askorbik

Tipi baterisë

(1) 1.5V AAA

Auto-off

pas shtatë minutash mospërdorim

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F); RH max 95% non-condensing

Dimensionet

154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”)

Pesha

196 g (6.91 oz.)

Informacion*

HI774 Checker®HC furnizohet me kuveta kampione me kapak (2), kit fillestar të reagentëve për fosfatet (reagentë për 10 teste), shiringë me majë, bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara