SKU
HI706

Kontrollues® Fosfori (Range i lartë) HC - HI706

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Fitoni besim në rezultatet tuaja të testimit të ujit me kolorimetrin tonë të thjeshtë të dorës. Kolometri ynë i gamës së lartë të fosforit mbush hendekun midis kompleteve të testimit të fosforit dhe instrumenteve të avancuara. Me kolorimetrin tonë ju eliminoni telashet e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë të fosforit në mënyrë dixhitale.

  • Kolometri ynë i dorës është i vogël dhe i lëvizshëm, merre kudo që të shkosh
  • Merrni rezultate të thjeshta me funksionimin e lehtë me një buton.
  • Arritni rezultate të drejtpërdrejta.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara