SKU
HI766TV1

Kapëse Tubash për Sondat Termoçift Lloji-K - HI766TV1

74,00 € 8.140,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 74,00 EUR (8.140,00 Lekë)

In stock

HI766TV1 është një sondë termoçift e tipit K me një dorezë të krijuar për t'u përdorur me një termometër termoçift. Kabulli shtrihet 1 m (3,3') nga doreza deri te lidhësi i termoçiftit me njehsor. Sensori që ndodhet brenda kapëses lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperatures.

  • Mat deri në 200°C (390°F)
  • Koha e përgjigjes 8 sekonda
  • Hapja e kapëses 35 mm

Sonda termoçift lloji-K- HI766TV1 është projektuar për të matur temperaturën tek tubat që mund të jenë të vështira për t'u matur me sondat tradicionale të temperaturës. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Konstruksioni i kapëses HI766TV1 ofron një përgjigje të shpejtë prej 8 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një diametër hapjeje prej 35 mm të kapëses së tubit, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet deri në 200°C (390°F).

Specifikimet

 

 

SKU

HI766TV1

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

200°C (390°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

4 sekonda

Gjatësia e trupit

Hapja e kapëses maksimumi 35 mm (1,4")

Sensor temperature

po

Kabllo

poliuretan (PUR)/i mbështjellë; 1 m (3,3')

Përdorimi i Rekomanduar

tuba

Lidhja

Lloji K

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara