SKU
HI99131

Matës pH -plating - HI99131

571,00 € 62.810,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 571,00 EUR (62.810,00 Lekë)

In stock

Projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH testimin pH të banjove të plating, HI99131 është projektuar posaçërisht për tu siguruar që kimikatet dhe shtesat po funksionojnë sic duhet në procesin plating. Elektroda e specializuar përmban një trup titani, majë të sheshtë dhe nyjëzim PTFE duke e bërë atë të përsosur për matjen pH .

  • ±0.2 pH saktësi
  • Vjen me të gjitha tretësirat e nevojshme dhe bateritë- gjithçka që ju duhet për të filluar matjen menjëherë.
  • Elektroda e specializuar për kontrollimin e pH gjatë matjeve të realizuara

 

Gjendja e sondave

Një tregues në ekran jep konfirmimin vizual se sonda juaj po punon më së miri.

Fikje automatike

Koha e zgjedhur nga përdoruesit derisa matësi të fiket për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë. Opsionet janë 8 min, 60 min ose mund ta caktivizoni.

Treguesi i ulët i baterisë

Treguesi i ulët i baterisë që shfaqet kur mbetet më pak se 10% jetëgjatësia e baterisë.( pas 1200 orëve pune të vazhdueshme)

 

 

Ndërtuar për të qenë i qëndrueshëm

I projektuar për t'u bërë ballë trokitjeve, rënieve së jetës reale, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këto metra janë të mbrojtura kundër pluhurit dhe ndërhyrjes së ujit nga çdo drejtim.

Projektim portativ

I bërë për t'u përshtatur rehatshëm në dorën tuaj për testimin on-the-go, ekrani LCD shumë-velësh siguron lexime të pH dhe temperaturës nga çdo kënd dhe funksionimi i butonit të dyfishtë e modernizon procesin e testimit për çdo përdorues.

Sonde e cila aksesohet lehte

Një lidhës i Shpejtë “Connect DIN” e bën lidhjen dhe heqjen e sondave të thjeshtë dhe të lehtë.Mbulesa e gomës e mbron kabllon dhe siguron një vulë të shtrënguar në ujë pa u shtrembëruar.

 

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të hollësishme; po ashtu edhe elektroda juaj. HI99163 pH Meter përmban një sondë të zëvendësueshme FC2153 që është projektuar me kujdes posaçërisht për analizën e pH të ujërave të pijshëm.

Trupi i titanit

Trupi i titanit mbron elektrodën tuaj të pH nga thyerjet aksidentale, duke e bërë atë ideal për matjet dhe ne mjedise të vështira.

Majë qelqi e sheshtë

Sensori me majë të sheshtë është e lehtë për t'u pastruar dhe parandalon që të ngurtat të bllokojnë nyjen.

Nyja PTFE

Kjo elektrodë ka një nyje unike rezistente ndaj bllokimeve që rrit si jetëgjatësinë e sondave, ashtu edhe saktësinë. Për shkak të avantazheve të saj kimike, PTFE është përdorur gjerësisht në aplikimet industriale.

 

 

Specifikime

Emri i specifikimit

Detaji

sku

HI99131

pH Range

-2.00 deri 16.00 pH / -2.0 deri 16.0 pH

PH Rezolucioni

0.01 pH / 0.1 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.02 pH

pH Kalibrimi

automatike,  një ose dy pika me dy grupe buferesh standard (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose pH 4.01 / 6.86 / 9.18) Standard: 4.01; 7.01; 10.01 ose NIST: 4.01; 6.86; 9.18

mV Range

±825 mV (pH-mV)

rezolucion mV

1 mV

Saktësi mV

±1 mV (pH-mV)

Gama e temperaturës

-5.0 deri në 105.0 °C/23.0 deri në 221.0 °F

Rezolucioni i temperaturës

0.1 °C/0.1 °F

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,5 °C deri në 60 °C; ±1.0 °C jashtë ±1.0 °F deri në 140 °F; ± 2,0 °F jashtë

Kompensimi i temperaturës

Automatik -5.0 deri në 105.0 °C/23.0 deri në 221.0 °F

Furnizimi me energji

Bateri 1.5V AAA (3 pcs.)

Konsumi i energjisë

1400 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh max 100%

Dimensionet

s 154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2")

Pesha

196 g (6.91 oz.) me bateri

Informacione*

Çdo metër vjen së bashku me: • HI629113 sonda pH / temperaturës Lidhësi DIN dhe 1 m (3.3') kabllo • pH 4.01 & 7.01 bustinë buferike • HI700601 tretësira e pastrimit (2 sachets) • 1 00 mL beaker (1 pc.) • Bateritë alkaline: 1.5V AAA (3 pcs.) • Kuti mbajtëse a • Çertifikata e kalibrimit e matësit • Çertifikata e kalibrimit të sondës • Manuali i udhëzimit

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara