SKU
HI76407/4F

Sonda polarografike e oksigjenit të tretur me mëngë mbrojtëse, kabllo 4m - HI76407/4F

275,00 € 30.250,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 275,00 EUR (30.250,00 Lekë)

In stock

HI-76407/4 është një sondë standarde polarografike e oksigjenit të tretur me një kabllo 4 metra për tavolinë HANNA dhe matës portativ të oksigjenit të tretur. Përmban një katodë platini dhe anodë argjendi dhe është për përdorim me kapakët e membranës PTFE HI-76407A/P. Sonda ka një mëngë mbrojtëse duke e bërë atë ideale për t'u përdorur në mjedise të ashpra ose të vështira.

HI-76407/4F është një sondë polarografike e oksigjenit të tretur me sensor të brendshëm të temperaturës dhe një kabllo 4 m, plus një mëngë mbrojtëse. Sondat e oksigjenit të tretur Hanna janë jashtëzakonisht të forta dhe të përsosura për aplikime laboratorike dhe në terren. Kalibrimi është i shpejtë dhe i thjeshtë, dhe matjet kompensohen nga temperatura. Membrana e ndjeshme PTFE (PolyTetraFluoro-Etilene) mund të ndryshohet në pak sekonda. HI-76407/4F është një sondë standarde polarografike e oksigjenit të tretur për tavolinë HANNA dhe matës portativ të oksigjenit të tretur. Sonda është prej plastike të qëndrueshme ABS dhe përmban një sensor të integruar të temperaturës për matjet e kompensimit të temperaturës. Është në përputhje me kapakët tanë të membranës PTFE HI-76407A/P. Çdo membranë ndan katodën e platinit dhe anodën e argjendit të sondës nga kampioni i ujit që matet. Oksigjeni shpërndahet nëpër membranë dhe ndërvepron me sistemin polarografik për të prodhuar një rrymë proporcionale me përqendrimin e oksigjenit. Çdo kapak mbushet lehtësisht me elektrolit HI-7041 dhe vidhohet në sondë.

Karakteristikat kryesore:

  • Kabllo i mbrojtur, i papërshkueshëm nga uji
  • Mëngë mbrojtëse e kabllove
  • Sonda PEI për mbrojtjen më të mirë në terren
  • Sensori i linearizuar dhe i saktë i temperaturës së termistorit i mbrojtur pas një mbulesë çeliku inox
  • Element anodë me tela argjendi
  • Katodë platini me kapsulë xhami
  • Membrana e kapakut me vidë që mban tretësirën e elektrolitit të klorurit të kaliumit (HI-7041S)
  • Membrana e hollë, e depërtueshme PTFE izolon elementët e sensorit nga solucioni i testimit, por lejon hyrjen e oksigjenit (Hi-76407A/P)
  • Vrima për ciklimin e tretësirës
  • Mëngë mbrojtëse për aplikime në terren
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara