SKU
HI10053

Sonda pH/temperaturë e linjës së pishinës - HI10053

112,00 € 12.320,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 112,00 EUR (12.320,00 Lekë)

In stock

HI10053 është një sondë e përforcuar që përfshin sensorë pH dhe temperaturë dhe lidhet me kontrolluesin BL100 me një lidhës të vetëm Quick Connect DIN të papërshkueshëm nga uji.

BL100 përdor sondën e përforcuar HI10053 që përfshin sensorë pH dhe temperaturë dhe lidhet me kontrolluesin me një lidhës të vetëm Quick Connect DIN të papërshkueshëm nga uji.

Përforcues i integruar

  • Përforcuesi i integruar ndihmon në reduktimin e zhurmës elektrike nga pompat e riqarkullimit për të siguruar matje të qëndrueshme dhe të besueshme.

Qelqi pH

  • Xhami me pH i përdorur është ideal për ujin me përçueshmëri të ulët dhe siguron një reagim të shpejtë.

Trupi PVDF

  • Trupi PVDF i sondës ka një montim të filetuar 1/2" për futje në një montim "T" të linjës ose në qelizën e rrjedhës. Trupi i sondës ka një montim gjashtëkëndor për t'u shtrënguar mirë me një çelës.

Karakteristikat e Sigurisë

  • HI10053 është projektuar që të ketë një vlerë 0 mV në pH 4, dhe jo në pH 7 si elektrodat tipike të pH. Në rast ndërprerjeje, ky lexim do të prodhojë një gjendje alarmi (kur programohet) dhe do të çaktivizojë pompën nga dozimi. Një elektrodë standarde e pH-së do të kishte një vlerë pH afër 7 dhe mund të rezultojë në mungesë dozimi ose dozim të tepërt bazuar në vlerën aktuale dhe pikën e caktuar të programuar.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara