SKU
HI99165

pH metër portativ për djathin - HI99165

527,00 € 57.970,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 527,00 EUR (57.970,00 Lekë)

In stock

I krijuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH gjatë procesit të prodhimit të djathit, matësi i pH të djathit HI99165 është projektuar për matjen e pH në djathë. Sonda e specializuar përmban një trup çelik inox, majë konike dhe open junction duke e bërë atë ideale për matjen e drejtpërdrejtë të pH në produktet e djathit.

  • ±0.02 saktësi pH
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë.
  • Projektuar për matjen e drejtpërdrejtë të pH në djathë

Sonda, gjendja e saj

Një tregues në ekran siguron konfirmim vizual që sonda juaj po funksionon në mënyrën më të mirë të saj.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë e përfshira ofrojnë 1200 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Fikja automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin në 8 ose 60 minuta, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursim të energjisë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

 

I ndërtuar për të qenë i qëndrueshëm

Projektuar për të përballuar goditjet, rëniet trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këta matës janë të mbrojtur nga depërtimi i pluhurit dhe ujit nga çdo drejtim.

Dizajn portativ

I krijuar për t'u përshtatur rehat në dorën tuaj për testim në lëvizje, ekrani LCD me shumë nivele ofron lexime me një shikim të pH dhe temperaturës nga çdo kënd dhe funksionimi i dyfishtë i butonit thjeshton procesin e testimit për çdo përdorues.

Lidhja e shpejtë me sondën

Një lidhës DIN i Quick Connect e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. Veshja e gomës mbron kabllon dhe siguron një mbyllje të papërshkueshme nga uji.

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të detajuar; kështu duhet edhe elektroda juaj. PH matësi i djathit HI99165 përmban një sondë të zëvendësueshme FC2423 që është projektuar me kujdes posaçërisht për analizën e pH të produkteve të djathit.

Trup inoks

Trupi prej çeliku inox AISI 316 ofron qëndrueshmëri në objektin e prodhimit dhe mund t'i rezistojë përqendrimeve të klorurit që shkaktojnë korrozion në llojet e tjera të lidhjeve.

Maja e xhamit konike

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në mostra të tilla si djathi.

Open junction

Dizajni open junction redukton bllokimin nga lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në djathë gjatë përpunimit për një matje më të qëndrueshme të pH dhe mirëmbajtje të reduktuar.

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. pH matësi juaj i djathit është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm menjëherë.

 

 

Buferi me pH 4 dhe 7

Gjatë kryerjes së një kalibrimi të pH, është e rëndësishme që të përdoren buferat e duhur. Ne përfshijmë disa bufer fillestare për t'ju ndihmuar. Paketat me përdorim të vetëm janë të mbyllura individualisht, kështu që ju përdorni bufer të freskët sa herë që kalibroni.

Tretësirë pastrimi për depozitat e djathit (2)

PH matësi juaj i djathit vjen me tretësirën e pastrimit  që është projektuar për të mbajtur elektrodën tuaj të pastër nga yndyrat dhe lëndët e ngurta që gjenden në djathë. Ky kombinim i koncentruar i detergjenteve pastron elektrodën tuaj të pH shpejt dhe me efikasitet në mënyrë që njehsori juaj të qëndrojë në gjendjen optimale.

 

 

 

HI99165 Modele dhe aksesorë të përshtatshëm

HI99165 I vjetër (majtas)

  • Përdor sondën pH FC242D me lidhës DIN
  • E përputhshme me HI710024 Shockproof Boot

HI99165 i ri (djathtas)

  • Përdor sondën pH FC2423 me lidhësin Quick DIN
  • E përputhshme me HI710029 Shockproof Boot

*Lidhja e re e sondës Quick DIN është e përputhshme me modelin e vjetër, megjithatë, lidhjet e vjetra të sondës DIN nuk janë në përputhje me modelin e ri të trupit.

 

Specifikimet

Specifikime

Detaje

sku

HI99165

pH Intervali

-2.00 deri 16.00 pH / -2.0 deri 16.0 pH

PH Rezolucioni

0.01 pH / 0.1 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.02 pH / ±0.1 pH

pH Kalibrimi

automatike, në një ose dy pika me dy grupe buferash standard (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose pH 4.01 / 6.86 / 9.18) vendosur Standard: 4.01; 7.01; 10.01 ose NIST: 4.01; 6.86; 9.21

mV Intervali

±825 mV (pH-mV)

rezolucion mV

4 mV

Saktësi mV

±1 mV (pH-mV)

Intervali i temperaturës

-5.0 deri në 105.0 °C/23.0 deri në 221.0 °F

Rezolucioni i temperaturës

0.1 °C/0.1 °F

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,5 °C deri në 60 °C; ±1.0 °C jashtë ±1.0 °F deri në 140 °F; ± 2,0 °F jashtë

Kompensimi i temperaturës

Automatik -5.0 deri në 105.0 °C/23.0 deri në 221.0 °F

Furnizimi me energji elektrike

Bateri 1.5V AAA (3 pcs.)

Konsumi i energjisë

përafrim. 1400 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh max 100%

Dimensionet

s 154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2")

Pesha

199 g (6.91 oz.) me bateri

Informacion*

Çdo matës është i furnizuar me: • FC2423 paraamplified pH / temperature probe me lidhësi DIN dhe 1 m (3.3') kabllo • pH 4.01 & 7.01 bustinë buferike• HI700642 tretësirë pastrimi për depozitat e djathit (2 sachets) • 100 mL beaker (1 pc.) • Bateritë alkaline: 1.5V AAA (3 pc.) • Valixhe mbajtëse e thyer • Certifikata e kalibrimit të matësit • Çertifikata e kalibrimit të sondës • Manuali i udhëzimit

Garancia

2 vite

Sonda e rekomanduar

FC2423 sondë e paraamplifikuar pH/temperaturë me lidhësin DIN dhe 1 m (3.3') kabllo (përfshirë)

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara