SKU
HI9142

Matës portativ për oksigjenin e tretur - HI9142

541,00 € 59.510,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 541,00 EUR (59.510,00 Lekë)

In stock

HI9142 është një matës i oksigjenit të tretu (DO Meter),  i papërshkueshëm nga uji, i fortë, i lëvizshëm i krijuar për të siguruar matje të besueshme në kushte të vështira mjedisore. Matësi përmban kalibrimin manual dhe funksionin e fikjes automatike. HI9142 furnizohet i kompletuar me një sondë polarografike, kapak membranash PTFE, tretësirë ​​mbushëse elektroliti, shtresë mbrojtëse dhe këllëf të fortë mbajtës.

  • Kapakë membranash që zëvendësohen lehtësisht
  • Kalibrimi me një ose dy pika
  • I papërshkueshëm nga uji

HI9142 është një matës i qëndrueshëm, i papërshkueshëm nga uji i oksigjenit të tretur (DO) i krijuar për të siguruar matje të besueshme në kushte të vështira mjedisore. Matësi ka kalibrim manual në 100% dhe kalibrim automatik në tretësirën e oksigjenit zero. HI9142 përfshin një sondë polarografike me kapakë të membranës politetrafluoroetilen (PTFE) të zëvendësueshme dhe shtresë mbrojtëse. Strehimi i fortë dhe i papërshkueshëm nga uji i HI9142 zgjidh shumë nga problemet e përdorimit në terren.

 

Veçoritë:

 

Kapakët e membranës të zëvendësueshme  - Membranat e politetrafluoroetilenit (PTFE) përdorin një dizajn kapaku me vidë për mbushje të thjeshtë të elektrolitit dhe zëvendësim të lehtë të sondës.

Sistemi i matjes polarografike  - Matësi dhe sonda përdorin teknologjinë e sensorit polarografik bazuar në metodën e matjes polarografike Ross dhe Clark. Sonda përbëhet nga një katodë platini dhe një anodë argjendi në një tretësirë elektrolite të mbajtur në vend mbi sipërfaqet e elektrodave nga një membranë polimer. Një tension i jashtëm i aplikuar në të gjithë sistemin krijon një rrymë proporcionale me përqendrimin e oksigjenit të tretur.

Kalibrimi me një ose dy pika  - Kalibrimi për HI9142 kryhet si kalibrim manual në 100% dhe kalibrim automatik në tretësirën e oksigjenit zero.

Kompensimi automatik i temperaturës - HI9142 kompenson ndryshimet në tretshmërinë e oksigjenit në ujë dhe përshkueshmërinë e membranës polimere nga efektet e temperaturës. Të gjitha leximet kompensohen automatikisht për ndryshimet e temperaturës me një sensor të temperaturës thermistor i linearizuar me saktësi të lartë dhe të integruar pas një mbulese prej çeliku inoks.

 

Specifikimet

 

Specifikime

Detaje

sku

HI9142

Intervali temperatura

-5,0 deri në 50,0°C (23,0 deri në 122,0°F)

Rezolucioni i temperaturës

0,1°C (1°F)

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,2°C (±1°F) duke përjashtuar gabimin e sondës

Intervali DO

0,0 deri në 19,9 mg/L (ppm)

Rezolucioni DO

0.1 mg/L

Saktësia DO (@25°C/77°F)

±1,5% FS

DO kalibrimi

manual, në një ose dy pika (zero dhe pjerrësi)

Kompensimi i temperaturës

automatike, 0 deri në 50°C (32 deri në 122°F)

Furnizimi me energji elektrike

Bateritë AA 1,5 V (4)

Konsumi i energjisë

përafërsisht. 500 orë përdorim

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH maksimale 100%

Dimensionet

185 x 72 x 36 mm (7,3 x 2,8 x 1,4")

Pesha

300 g (10,6 oz.)

Informacion*

Furnizohet i kompletuar me sondën HI76407 DO, membranat PTFE DO të paraformuara HI76407A/P (2), tretësirën e elektrolitit HI7041S (30 mL), bateritë, udhëzimet dhe çantën e fortë mbajtëse.

Garancia

2 vite

Sonda e rekomanduar

sonda polarografike DO, sensor i brendshëm i temperaturës, lidhës DIN

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara