SKU
HI99161

pH metër portativ për ushqimin dhe qumështin- HI99161

537,00 € 59.070,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 537,00 EUR (59.070,00 Lekë)

In stock

I krijuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH të ushqimit dhe produkteve të qumështit, matësi i pH-it HI99161 është projektuar për përdorim në sektorin e ushqimit. Sonda e specializuar përmban një trup PVDF, majë konike dhe kryqëzim të hapur në fundin e sondës duke e bërë atë ideale për matjen e drejtpërdrejtë të ushqimeve gjysmë të ngurta.

  • ±0.02 saktësi pH
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë.
  • E shkëlqyeshme për përdorim në procese të vogla industriale ushqimore dhe në fabrikat e qumështit, si dhe për përdorim vetjakë.

 

Gjendja e sondës

Një tregues në ekran konfirmon që sonda juaj po funksionon në mënyrën më të mirë të saj.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë e përfshira ofrojnë 1200 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Fikja automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin në 8 ose 60 minuta, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht ndezur.

 

 

Struktura e qëndrueshme

I projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këta matës janë të mbrojtur nga depërtimi i pluhurit dhe ujit nga çdo drejtim.

Dizajni portativ

I krijuar për t'u përshtatur lehtë në dorën tuaj për testim në lëvizje, ekrani LCD me shumë nivele ofron lexime me një shikim të pH dhe temperaturës nga çdo kënd.

Lidhja e sondës

Një lidhës DIN Quick Connect e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. Veshja e gomës mbron kabllon dhe siguron një mbyllje të papërshkueshme nga uji.

 

 

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të detajuar; kështu duhet edhe për elektrodën tuaj. pH metri portativ HI99161 për ushqimet dhe qumështin përmban një sondë të zëvendësueshme FC2023 që është projektuar me kujdes për analizën e pH tek ushqimet gjysmë të ngurtë si mishrat e përpunuar, djathrat e buta, supat, salcat, erëzat, reçelrat, brumërat, akulloret dhe sushit.

Open Junction

Dizajni i kryqëzimit të hapur redukton bllokimin nga lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në ushqime dhe produktet e qumështit për një matje më të qëndrueshme të pH.

Maja konike prej qelqi

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në një shumëllojshmëri produktesh ushqimore. Xhami me temperaturë të ulët (LT) përdoret për rezultate më të shpejta në temperatura më të ulëta.

 Trupi PVDF

Poliviniliden fluori (PVDF) është një plastikë e kategorisë ushqimore që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve që përdoren për dezinfektim në sektorin ushqimor, duke përfshirë klorin (zbardhues).

 

 

 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Matësi juaj i pH portativ për ushqimet dhe qumështin është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testim të suksesshëm.

Tretësira për pastrimin e elektrodave

Matësi juaj portativ i pH për ushqimet dhe qumështin vjen me tretësira për pastrimin e elektrodave nga vajrat dhe lëndët e ngurta që gjenden në produktet ushqimore. Ky kombinim i përqendruar i detergjenteve pastron matësin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që njehsori juaj të qëndrojë në gjendjen optimale.

Buferi me pH 4 dhe 7

Gjatë kryerjes së një kalibrimi të pH-it është e rëndësishme që të përdoren buferat e duhur. Ne përfshijmë disa bufera fillestarë për t'ju ndihmuar. Bustinat me përdorim të vetëm janë të mbyllura individualisht, kështu që ju përdorni bufer të freskët sa herë që kalibroni.

 

 

 

HI99161 Modele dhe aksesorë të pajtueshëm

HI99161 i vjetër (majtas)

  • Përdor sondën pH FC202D me lidhës DIN
  • E krahasueshme me HI710024 Shockproof Boot

HI99161 i ri (djathtas)

  • Përdor sondën pH FC2023 me lidhësin Quick DIN
  • E krahasueshme me HI710029 Shockproof Boot

*Lidhja e re e sondës Quick DIN është e pajtueshme me modelin e vjetër të trupit, megjithatë, lidhjet e vjetra të sondës DIN nuk janë në përputhje me modelin e ri të trupit.

 Specifikimet

Specifikime

                                  Detaje

 

sku

HI99161

 

Intervali i pH

-2,00 deri në 16,00 pH / -2,0 deri në 16,0 pH

 

Rezolucioni i pH

0,01 pH / 0,1 pH

 

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,02 pH / ±0,1 pH

 

Kalibrimi i pH

automatike, në një ose dy pika me dy grupe buferash standard (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose pH 4.01 / 6.86 / 9.18) set standard: 4.01; 7.01; 10.01 ose NIST: 4.01; 6,86; 9.21

 

Intervali

±825 mV (pH-mV)

 

Rezolucioni mV

4 mV

 

Saktësia mV

±1 mV (pH-mV)

 

Intervali temperatura

-5,0 deri në 105,0 °C/23,0 deri në 221,0 °F

 

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C/0,1 °F

 

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,5 °C deri në 60 °C; ±1,0 °C jashtë ±1,0 °F deri në 140 °F; ±2,0 °F jashtë

 

Kompensimi i temperaturës

Automatik -5,0 deri në 105,0 °C/23,0 deri në 221,0 °F

 

Energjia

Bateritë AAA 1,5 V (3 copë)

 

Konsumi i energjisë

Përafërsisht 1400 orë përdorim të vazhdueshëm

 

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 100% RH max. 100%

 

Dimensionet

154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”)

 

Pesha

199 g (6,91 oz.) me bateri

 

Informacion*

Çdo matës furnizohet i kompletuar me: • Sondë pH/temperaturë e paraamplifikuar FC2023 me lidhës DIN dhe kabllo 1 m (3,3'), majë konike • Tretësira buferike pH 4,01 & 7,01 • HI700601 tretësirë për pastrimin e elektrodës (2 bustina) • Gotë 100 ml ( 1 copë) • Bateritë alkaline: 1.5V AAA (3 copë.) • Çantë mbajtëse e forte • Certifikata e kalibrimit të njehsorit • Certifikata e kalibrimit të sondës • Manuali i udhëzimeve

 

Garancia

2 vite

 

Sonda e rekomanduar

Sonda pH/temperaturë e para-amplifikuar FC2023 me lidhës DIN dhe kabllo 1 m (3,3'), majë konike (e përfshirë)

       

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara