SKU
HI99162

Matës pH portativ për qumështin - HI99162

504,00 € 55.440,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 504,00 EUR (55.440,00 Lekë)

In stock

I projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH gjatë përpunimit të qumështit, matësi i pH-së së qumështit HI99162 është projektuar për t'i bërë ballë mjedisit të vështirë të impianteve të përpunimit të qumështit. Sonda e specializuar përmban një trup PVDF, majë xhami sferike dhe elektrolin mbushës duke e bërë atë ideale për matjen e pH në qumësht.

  • Saktësia  ±0.2 pH
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë
  • Elektrodë e specializuar për kontrollin e pikave të pH gjatë përpunimit të qumështit

Gjendja e sondës

Një tregues në ekran siguron konfirmimin vizual që sonda juaj po funksionon në mënyrën më të mirë të saj.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë e përfshira ofrojnë 1200 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Mbyllja automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin pas 8 ose 60 minutash, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur. 

 

E ndërtuar për të qenë e qëndrueshme

E projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këta matës janë të mbrojtur nga depërtimi i pluhurit dhe ujit nga çdo drejtim.

Dizajn portativ

I krijuar për t'u përshtatur lehtë në dorën tuaj për testim në lëvizje, ekrani LCD me shumë nivele ofron lexime të pH dhe temperaturës nga çdo kënd.

Sonda e lidhjes së shpejtë

Një lidhës DIN Quick Connect e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. Veshja e gomës mbron kabllin dhe siguron një mbyllje të papërshkueshme nga uji.

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të detajuar; kështu duhet edhe elektroda juaj. Matësi i pH të qumështit HI99162 përmban një sondë të zëvendësueshme FC1013 që është projektuar me kujdes posaçërisht për analizën e pH të qumështit dhe produkteve të qumështit.

Trupi PVDF

Materiali PVDF është një plastikë e qëndrueshme që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve që përdoren për dezinfektim në sektorin ushqimor, duke përfshirë klorin (zbardhues).

Majë sferike prej qelqi

Maja sferike për pH përmban një xham që i përgjigjet shpejt mostrës (edhe në temperatura të ftohta).

Elektroda e pH

Thjesht mbusheni me elektrolitin kur ai pakësohet ose kontaminohet për të ndihmuar në ruajtjen e saktësisë si dhe zgjatjen e jetës së elektrodës.

 

HI99162 Modele dhe aksesorë

HI99162 i vjetër (majtas)

  • Përdor sondën pH FC101D me lidhës DIN
  • E përputhshme me HI710024 Shockproof Boot

HI99162 i ri (djathtas)

  • Përdor sondën pH FC1013 me lidhësin Quick DIN
  • E përputhshme me HI710029 Shockproof Boot

*Lidhja e re e sondës Quick DIN është e pajtueshme me modelin e vjetër të trupit, megjithatë, lidhjet e vjetra të sondës DIN nuk janë në përputhje me modelin e ri të trupit.

 

Specifikimet

Specifikime

Detaje

sku

HI99162

Intervali i pH

-2,00 deri në 16,00 pH / -2,0 deri në 16,0 pH

Rezolucioni i pH

0,01 pH / 0,1 pH

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,02 pH / ±0,1 pH

Kalibrimi i pH

automatike, në një ose dy pika me dy grupe buferash standard (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose

 pH 4.01 / 6.86 / 9.18) Setet Standarde: 4.01; 7.01; 10.01 ose NIST: 4.01; 6,86; 9.22

Intervali mV

±825 mV (pH-mV)

Rezolucioni mV

4 mV

Saktësia mV

±1 mV (pH-mV)

Intervali temperatura

-5,0 deri në 105,0 °C/23,0 deri në 221,0 °F

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C/0,1 °F

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,5 °C deri në 60 °C; ±1,0 °C jashtë±1,0 °F deri në 140 °F; ±2,0 °F jashtë

Kompensimi i temperaturës

Automatik -5,0 deri në 105,0 °C/23,0 deri në 221,0 °F

Furnizimi me energji elektrike

Bateritë AAA 1,5 V (3 copë)

Konsumi i energjisë

përafërsisht. 1400 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH maksimale 100%

Dimensionet

s 154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”)

Pesha

199 g (6,91 oz.) me bateri

Informacion*

Çdo matëz paketohet i kompletuar me: • sonda pH/temperaturë e paraamplifikuar FC1013 me lidhës DIN dhe kabllo 1 m (3,3') • Tretësirë buferike pH 4,01 & 7,01 • HI700640 tretësirë ​​për pastrimin e elektrodës nga depozitat e qumështit (2 bustina)• beker 100 ml (1 copë), • Bateritë alkaline: 1.5V AAA (3 copë.) • Çantë mbajtëse e fortë • Certifikata e kalibrimit të njehsorit • Certifikata e kalibrimit të sondës • Manuali i udhëzimeve

Garancia

2 vite

Sonda e rekomanduar

Sonda pH/temperaturë e paraamplifikuar FC1013 me lidhës DIN dhe kabllo 1 m (3,3') (e përfshirë)

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara