SKU
HI98494

pH/EC/DO metër, portabël me Bluetooth – HI98494

2 960,00 € 325.600,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 2.960,00 EUR (325.600,00 Lekë)

In stock

Aparati është funksional, i saktë dhe i aftë për të përcaktuar 12 parametra të cilësisë së ujit duke përdorur pH, EC dhe sensor optik DO. Ju mund të transferoni të dhënat në një pajisje inteligjenti si PC për rishikim ose përpunimin duke përdorur Bluetooth dhe aplikacionin Hanna Lab.

  • I papërshkrueshëm nga uji (vlerësimi i matësit IP67, vlerësimi i sondës IP68)
  • Rregjistrim automatikë deri në 45,000 mostra ose log-on-demand
  • E përkryer për profesionistët e mjedisit dhe industrisë

Matjet dhe rregjistrimi

Mund të përcaktoni mbi 12 parametra. Mos i humb të dhënat e rëndësishme, por përdor versionin automatik të të ruajtjes së të dhënave deri në 45,000 mostra ose zgjidh log-on-demand që të dhënat të ruhen në pikat e përcaktuara.

Burimi i dyfishtë i energjisë

Aparati operon me një bateri nga jonet e litiumit dhe më pas do të kaloj automatikisht në një bateri AA alkaline që zgjat për të paktën 200 orë testime.

GLP Data

Për gjurmueshmëri më të mirë, informacioni i kalibrimit rregjistrohet së bashku me orën dhe datën dhe ruhet me të dhënat e rregjistruara.

Kalibrimi i shpejtë

Siguron një kalibrim të shpejtë, me një pikë për pH, përcjellshmërinë dhe oksigjenin e tretur. Opsionet standarde të kalibrimit janë gjithashtu të disponueshme.

 

 

I ndërtuar për të qenë i qëndrueshëm

Rezistent ndaj goditjeve dhe hedhjeve, trupi IP67 siguron një performancë të lartë në cdo mjedis. Janë të mbrojtur nga depërtimi i pluhurit dhe ujit.

Sonda e lidhjes së shpejtë

Një lidhës DIN mundëson lidhjen ose heqjen e sondës shpejtë dhe lehtë. Veshja e gomës e mbron kabullin nga depërtueshmëria e ujit.

Transferimi i të dhënave dhe karikimi

Porta USB lloji-C lejon trasferimin e të dhënave në PC ose në pajisje të tjera dhe karikon baterinë me jonet e litiumit.

Sonda digjitale

Sonda digjitale është e ndërtuar nga sensori i temperaturës dhe tre porta për pH (ORP), EC dhe sensori optik DO. Pas një lidhje, matësi automatiksht e njeh sensorin.

 

 

 

 

 

Sonda multiparametrike dhe sensorët

Zëvendësimi i sensorit është i thjeshtë dhe i shpejtë me lidhës të zëvendësueshëm në porta, të tipit vidë dhe janë me ngjyra të ndryshme për ti identifukuar lehtë.

pH Sensor  HI7698194-0

Sensori pH/ORP

HI7698194-0 ( vetëm pH )

HI7698194-1 (pH/ORP)

HI7698194-3 EC Sensor

Sensori EC

HI7698194-3

image--025

Sensori optik DO

HI7698494-5 * Sensori optik i oksigjenit të tretur përdor një kapak inteligjent qe ka një etiketë RFID që mban gjurmët e vjetërsisë së kapakut dhe ju paralajmëron kur duhet ta zëvendësoni.

Lidhja

Lidhuni me valë nëpërmjet Bluetooth me pajisjen tuaj inteligjente që përdor aplikacionin Hanna Lab.

Karakteristika

Matjet dhe grafiku

Zgjidhni njësitë matëse që do të shfaqen në pajisjen tuaj inteligjente. Mund të ndërtoni grafikun me të dhënat e përftuara.

Praktikat e mira laboratorike (GLP)

Të dhënat gjithëpërfshirëse të GLP mund të rishikohen për të gjithë parametrat kur të dhënat e rregjistruara shkarkohen në pajisjen tuaj inteligjente.

Gruponi dhe shpërndani

Gruponi të dhënat tuaja sipas kohës ose shënimeve. Dërgo të dhënat me email për ruajtje ose ndaji me miqtë dhe kolegët.

 

 

 

 

Specification

 

Specification Name Detail
sku HI98494
pH Range 0.00 to 14.00 pH
pH Resolution 0.01 pH
pH Accuracy (@25°C/77°F) ± 0.02 pH
pH Calibration automatic one, two, or three points with automatic recognition of five standard buffers (pH 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01) or one custom buffer
mV Range ± 600.0 mV
mV Resolution 0.1 mV
mV Accuracy ± 0.5 mV
ORP Range ± 2000.0 mV
ORP Resolution 0.1 mV
ORP Accuracy (@25°C/77°F) ± 1.0 mV
ORP Calibration automatic at one custom point (relative mV)
Temperature Range -5.00 to 55.00 °C; 23.00 to 131.00 °F; 268.15 to 328.15 K
Temperature Resolution 0.01 °C; 0.01 °F; 0.01 K
Temperature Accuracy (@25°C/77°F) ± 0.15 °C; ± 0.27 °F; ±0.15 K
Temperature Calibration automatic at one custom point
EC Range 0 to 200 mS/cm (absolute EC up to 400 mS/cm)
EC Resolution Manual: 1 µS/cm; 0.001 mS/cm; 0.01 mS/cm; 0.1 mS/cm; 1 mS/cm Automatic: 1 µS/cm from 0 to 9999 µS/cm; 0.01 mS/cm from 10.00 to 99.99 mS/cm; 0.1 mS/cm from 100.0 to 400.0 mS/cm Automatic (mS/cm): 0.001 mS/cm from 0.000 to 9.999 mS/cm; 0.01 mS/cm from 10.00 to 99.99 mS/cm; 0.1 mS/cm from 100.0 to 400.0 mS/cm
EC Accuracy (@25°C/77°F) ±1 % of reading or ±1 µS/cm whichever is greater
EC Calibration automatic single point, with six standard solutions (84 µS/cm, 1413 µS/cm, 5.00 mS/cm, 12.88 mS/cm, 80.0 mS/cm, 111.8 mS/cm) or custom point
TDS Range 0 to 400000 ppm (mg/L); (the maximum value depends on the TDS factor
TDS Resolution Manual: 1 ppm (mg/L); 0.001 ppt (g/L); 0.01 ppt (g/L); 0.1 ppt (g/L); 1 ppt (g/L) Automatic: 1 ppm (mg/L) from 0 to 9999 ppm (mg/L); 0.01 ppt (g/L) from 10.00 to 99.99 ppt (g/L); 0.1 ppt (g/L) from 100.0 to 400.0 ppt (g/L); Automatic ppt (g/L): 0.001 ppt (g/L) from 0.000 to 9.999 ppt (g/L); 0.01 ppt (g/L) from 10.00 to 99.99 ppt (g/L); 0.1 ppt (g/L) from 100.0 to 400.0 ppt (g/L)
TDS Accuracy (@25°C/77°F) ±1 % of reading or ±1 ppm (mg/L) whichever is greater
TDS Calibration based on conductivity or salinity calibration
Do Range 0.0 to 500.0 %; 0.00 to 50.00 ppm (mg/L)
DO Resolution 0.1 %; 0.01 ppm (mg/L)
DO Accuracy (@25°C/77°F) 0.0 to 300.0 %: ± 1.5 % of reading or ± 1.0 % whichever is greater; 300.0 to 500.0 %: ± 3 % of reading 0.00 to 30.00 ppm (mg/L): ± 1.5 % of reading or ±0.10 ppm (mg/L) whichever is greater; 30.00 ppm (mg/L) to 50.00 ppm (mg/L): ± 3 % of reading
DO Calibration automatic one or two points at 0 and 100% or one custom point
Resistivity Range 0 to 999999 Ω·cm; 0 to 1000.0 kΩ·cm; 0 to 1.0000 MΩ·cm
Resistivity Resolution Depending on resistivity reading
Resistivity Accuracy (@25°C/77°F) Based on conductivity or salinity calibration
Salinity Range 0.00 to 70.00 PSU
Salinity Resolution 0.01 PSU
Salinity Accuracy (@25°C/77°F) ±2% of reading or ±0.01 PSU whichever is greater
Salinity Calibration based on conductivity calibration
Temperature Compensation Automatic from -5 to 55 °C (23 to 131 °F)
Connectivity USB to PC with HI9298194 Hanna software installed
GLP Yes
Power Supply 1.5V AA batteries (4)
Power Consumption approximately 360 hours of continuous use without backlight (50 hours with backlight)
Environment 0 to 50°C (32 to 122°F); RH 100% (IP67)
Dimensions 185 x 93 x 35.2 mm (7.3 x 3.6 x 1.4”)
Weight 400 g (14.2 oz.)
Ordering Information Each HI98494 is delivered in a rugged carrying case and is supplied with: HI7698494 Multi-sensor probe, HI7698194-1 pH/ORP sensor, HI7698194-3 EC/TDS/Resistivity/Salinity sensor, HI7698494-5 Optical DO sensor, HI764113-1 DO Smart Cap with o-ring, HI7698295 Short protective probe shield, HI7698290 Calibration beaker, HI9828-20 Quick calibration standard solution (230 mL), HI7040 Zero oxygen solution set (120 mL), HI76984942 Probe maintenance kit, HI920016 USB cable, 1.5V AA alkaline batteries (4 pcs.), Instrument quality certificate, Probe quality certificate, DO Smart Cap quality certificate, & Instruction manual.
Warranty 2 years
Recommended Probe HI7698494 multiparameter probe, HI7698194-1 pH sensor, HI7698194-1 pH/ORP sensor, HI7698194-3 EC sensor, HI7698494-5 optical DO sensor
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara