SKU
HI98190

Matës portativ pH/ORP- HI98190

621,00 € 68.310,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 621,00 EUR (68.310,00 Lekë)

In stock

HI98190 është një matës pH i lëvizshëm me performancën dhe veçoritë e një matësi tavoline. Ky matës profesional, i papërshkueshëm nga uji përputhet me standardet IP67 dhe mat pH, ORP dhe temperaturën. HI98190 furnizohet me të gjithë aksesorët e nevojshëm për të kryer një matje pH/ORP/temperatura të paketuar në një çantë mbajtëse të qëndrueshme.

Për matjen e pH matësi portativ HI98190 vjen me një elektrodë pH të përforcuar me trup titani HI12963 me një sensor të integruar të temperaturës për lexime automatike të kompensimit të temperaturës. Trupi i sondës së titanit është kimikisht rezistent ndaj kimikateve agresive dhe është praktikisht i pathyeshëm. Elektroda pH/temperaturë HI12963 përmban një lidhës DIN Quick Connect që ofron një lidhje të thjeshtë të papërshkueshme nga uji pa asnjë fije.

Veçoria unike CAL Check™ e Hanna-s paralajmëron përdoruesin për problemet e mundshme gjatë procesit të kalibrimit. Duke krahasuar të dhënat e kalibrimit të mëparshëm me kalibrimin aktual, matësi i pH do të lajmërojë përdoruesin në ekran kur sonda duhet të pastrohet ose është e prishur dhe nëse buferi i pH mund të jetë i kontaminuar. Pas kalibrimit, gjendja e përgjithshme e sondës shfaqet si përqindje nga 0 në 100% në rritje prej 10%. Gjendja e sondës ndikohet nga karakteristikat e zhvendosjes dhe të pjerrësisë së elektrodës pH dhe shfaqet në ekranin e matjes në ditën e kalibrimit dhe në të dhënat GLP. Kalibrimi mund të kryhet deri në pesë pika me shtatë bufera standard të pH të paraprogramuara dhe pesë të personalizuara për të arritur një saktësi pH prej ±0,002 me rezolucion pH ±0,001.

Duke shtypur tastin virtual "AutoHold" i parë në modalitetin e matjes, njehsori do të ngrijë një lexim të qëndrueshëm, duke lejuar që leximi të dokumentohet ose regjistrohet. Mund të aktivizohet një paralajmërim "jashtë diapazonit të kalibrimit" që do të paralajmërojë përdoruesin kur një lexim nuk është brenda grupit të vlerave të kalibruara të pH.

Modaliteti log-on-demand lejon përdoruesin të regjistrojë dhe të ruajë deri në 200 mostra (100 për pH dhe 100 për mV). Këto të dhëna, së bashku me të dhënat GLP, mund të transferohen më pas në një kompjuter me kabllon mikro USB të Hanna-s HI920015 dhe softuerin HI92000.

 Ekrani LCD me kontrast të lartë është i lehtë për t'u lexuar jashtë në rrezet e diellit të shndritshme si dhe në zona me ndriçim të ulët me përdorimin e dritës së prapme. Një kombinim i çelësave të dedikuar dhe virtualë lejon funksionim të lehtë dhe intuitiv me një përzgjedhje të gjuhëve.

Çanta kompakte, e qëndrueshme e transportit është e termoformuar për të mbajtur të gjithë komponentët e nevojshëm për marrjen e një matjeje në terren, duke përfshirë njehsorin dhe elektrodën, gotat, solucionet buferike, solucionet e pastrimit dhe solucionet e ruajtjes.   

Veçoritë në ekran

 

Ekrani i konfigurimit

Ekrani ynë i gjerë i konfigurimit përmban shumë opsione të konfigurueshme si ora, data, njësitë e temperaturës dhe gjuha për ekranet dhe udhëzuesit e ndihmës.

Kalibrimi

Kalibrimi i pH përmban mesazhe të detajuara CAL Check™. Përdoruesit udhëhiqen përmes procedurës së kalibrimit me udhëzime hap pas hapi në ekran.

GLP

Funksionet gjithëpërfshirëse GLP janë drejtpërdrejt të aksesueshme duke shtypur tastin GLP. Mund të rishikohen të dhënat e kalibrimit, duke përfshirë: datën, kohën, zhvendosjen, pjerrësinë dhe buferët e përdorur në kalibrimin e fundit.

Dizajni ergonomik, i fortë, i papërshkueshëm nga uji (IP67) pH CAL Check™

  • Paralajmëron përdoruesin për problemet e mundshme gjatë kalibrimit, duke përfshirë kohën e pastrimit të elektrodës dhe ndotjen e mundshme të buferit.
  • Shfaq gjendjen e përgjithshme të sondës bazuar në zhvendosjen dhe pjerrësinë pas kalibrimit

Kompensimi automatik i temperaturës

·        Kalibrimi i pH në pesë pika me shtatë bufera standarde dhe pesë bufera të personalizuara

 Log-on-demand

  • Ruani të dhënat e matjes me shtypjen e një butoni

AutoHold - ngrin leximin në ekran pas stabilizimit të veçorive GLP

  • Të dhënat GLP përmbajnë datën, kohën, buferët e kalibrimit të pH, kompensimin dhe pjerrësinë

 

Koha e kalibrimit për të njoftuar përdoruesin në një interval të caktuar kur kalibrimi ka skaduar

Zgjedhja e shumë gjuhëve

Jetëgjatësia e baterisë 200 orë me nivelin e baterisë të shfaqur në ekranin e matjes

Menuja e drejtuar për lehtësinë e përdorimit me funksionalitetin e zgjeruar me çelës virtual

Ndihmë kontekstuale me shtypjen e një butoni

LCD grafike me dritë të pasme

Lidhja

  • Lidhja me kompjuterin nëpërmjet një softueri mikro USB të opto-izoluar dhe HI92000

Specifikimet

Intervali i pH

-2,0 deri në 20,0 pH; -2,00 deri në 20,00 pH; -2.000 deri në 20.000 pH

Rezolucioni

0,1 pH; 0,01 pH; 0,001 pH

Saktësia

±0,1; ±0,002 pH

Kalibrimi

kalibrim deri në pesë pika, shtatë bufera standarde të disponueshme (1.68, 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45) + pesë bufera të personalizuara

Cal Check

Po, impedenca e hyrjes 10¹² Ohms

Intervali mV

±2000 mV

Rezolucioni

0,1 mV

Saktësia

±0,2 mV

Intervali relativ i mV

±2000 mV

Intervali temperatura

-20,0 deri në 120,0°C (-4,0 deri në 248,0°F)

Rezolucioni

0,1°C (0,1°F)

Saktësia

±0,4°C (±0,8°F) (duke përjashtuar gabimin e sondës)

Specifikime Shtesë

Trupi i sondës HI12963 titan, elektrodë pH me sensor të brendshëm të temperaturës, lidhës i shpejtë DIN dhe 1 m (kabull 3,3') Kalibrimi nga 80 në 110% Log-on-demand 200 mostra (100 secila varg pH/mV) Lidhja me PC e izoluar opto USB me softuerin HI92000 dhe kabllo mikro USB

Lloji i Baterisë

Bateritë AA 1,5 V (4) / afërsisht 200 orë përdorim të vazhdueshëm pa ndriçim (50 orë me dritë prapa)

Fikja automatike

I përzgjedhur nga përdoruesi: 5, 10, 30, 60 min, i ç’aktivizuar

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH 100% IP67

Dimensionet/Pesha

185 x 93 x 35,2 mm (7,3 x 3,6 x 1,4”) / 400 g (14,2 oz.)

Informacion*

pH metri portativ HI98190 furnizohet me elektrodën e pH HI12963, solucion buferik HI7004M pH 4.01 (230 mL), HI7007M pH 7.01 tretësirë ​​buferike (230 mL), bustina me tretësirë ​​për pastrimin e elektrodës (2), beker plastik 100 mL (2 copë), HI92000 PC software, HI920015 kabull micro USB, 1.5V AA bateri (4), guidë për fillimin e shpejtë, certifikatë cilësie dhe manuali me udhëzime në një çantë mbajtëse
HI720190

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara