SKU
HI97101

Fotometër portativ për bromin, klorin e lirë dhe total, acidin cianurik, hekurin LR, jodin dhe pH - HI97101

390,50 € 42.955,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 390,50 EUR (42.955,00 Lekë)

In stock
  • Sistemi i avancuar optik LED· Dizajn optik inovativ që përdor një detektor referimi dhe lente fokusimi për të eliminuar gabimet nga ndryshimet në burimin e dritës dhe nga papërsosmëritë në kuvetën e xhamit. · LED-et kanë një efikasitet ndriçues shumë më të lartë, duke siguruar më shumë dritë duke përdorur më pak energji. Ata gjithashtu prodhojnë pak nxehtësi, e cila mund të ndikojë në stabilitetin elektronik.
  • CAL Check™ · Kontrolloni performancën e instrumentit në çdo kohë duke përdorur kuvetat CAL Check të bëra me standardet e gjurmueshme NIST. Ekrani i kontrollit CAL e udhëzon përdoruesin hap pas hapi përmes procesit të vërtetimit dhe kalibrimit të përdoruesit. • Modaliteti tutorial në ekran me animacione · Udhëzon përdoruesit hap pas hapi gjatë procesit të matjes • Kasë e papërshkueshme nga uji dhe lundrues IP67 • Njësia matëse shfaqet së bashku me leximin • Kohëmatësi i integruar · Kohëmatësi i integruar i reagimit që siguron qëndrueshmëri ndërmjet testet. • Mesazhet e gabimit në ekran. • Regjistrimi automatik • Treguesi i statusit të baterisë • Fikja automatike

Specifikimet

pH

Intervali

6,5 deri në 8,5 pH

 

Rezolucioni

0.1 pH

 

Saktësia @25°C (77°F)

±0,1 pH

 

Metoda

Metoda e Red Phenol

Klori i lirë dhe total

Intervali

0,00 deri në 5,00 mg/L (ppm)

 

Rezolucioni

0.01 mg/L

 

Saktësia @25°C (77°F)

±0.03 mg/L ±3% e leximit

 

Metoda

përshtatja e metodës USEPA dhe e metodës standarde 4500-Cl G

Acidi Cianurik

Intervali (të gjitha metodat)

0 deri në 80 mg/L (ppm)

 

Rezolucioni (të gjitha metodat)

1 mg/L

 

Saktësia @25°C (77°F)

±1 mg/L ±15% e leximit

 

Metoda

përshtatja e metodës turbidimetrike

Jodi

Intervali

0,0 deri në 12,5 mg/L (ppm)

 

Rezolucioni

0.1 mg/L

 

Saktësia @25°C (77°F)

±0.1 mg/L ±5% e leximit

 

Metoda

përshtatja e metodës EPA, DPD

Bromi

Intervali

0,00 deri në 10,00 mg/L (ppm)

 

Rezolucioni

0.01 mg/L

 

Saktësia @25°C (77°F)

±0.08 mg/L ±3% e leximit

 

Metoda

përshtatja e metodës EPA, DPD

Hekuri LR

Intervali

0,00 deri në 1,60 mg/L (ppm)

 

Rezolucioni

0.01 mg/L

 

Saktësia @25°C (77°F)

±0.01 mg/L ±8% ose lexim

 

Metoda

përshtatja e metodës TPTZ

Sistemi i Matjes

Burimi dritës

diodë që lëshon dritë

 

Filtri i brezit

525 nm

 

Gjerësia e brezit të filtrit të brezit

8 nm

 

Saktësia e gjatësisë valore të filtrit të brezit

±1,0 nm

 

Detektor i dritës

fotocelë silikoni

 

Lloji i kuvetës

E rrumbullakët me diametër 24,6 mm (22 mm brenda)

Specifikime Shtesë

Regjistrimi automatik

50 lexime

 

Ekrani

LCD 128 x 64 piksel B/W me dritë prapa

 

Fikja automatike

pas 15 minutash pasiviteti (30 minuta para një matjeje READ)

 

Lloji / Jetëgjatësia e baterisë

alkaline 1,5 V AA (3) / > 800 matje (pa dritë prapa)

 

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); 0 deri në 100% RH

 

Dimensionet

142,5 x 102,5 x 50,5 mm (5,6 x 4,0 x 2,0")

 

Pesha

380 g (13,4 oz.)

Informacion*

HI97101 furnizohet me kuveta për mostrën(2), kapak për kuvetat e mostrës (2), tapat plastikë (2), bateri 1.5 V AA (3), certifikatë të cilësisë së instrumentit dhe manual udhëzimi.

Standardet CAL Check dhe reagentët e testimit shiten veçmas. HI97101C përfshin fotometrin, standardet CAL Check, kuveta për mostrën(2), kapak për kuvetat e mostrës (2), tapat plastikë (2), bateri 1.5 V (3), leckë fshirjeje për kuvetën, certifikata standarde CAL Check , certifikata e cilësisë së instrumentit, manuali i udhëzimeve dhe çanta mbajtëse. Reagentët shiten veçmas.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara