SKU
HI93703

Matës Portativ për Turbullirën me Opsionin Logging-HI93703

882,00 € 97.020,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 882,00 EUR (97.020,00 Lekë)

In stock

HI93703 është një matës turbullire me saktësi të lartë që përdoret për të përcaktuar turbullirën në ujë dhe tek ujërat e zeza me saktësi të lartë në terren si dhe në laborator. HI93703 plotëson dhe tejkalon kërkesat e Metodës ISO 7027 për matjet turbidimetrike. Për saktësi më të mirë, HI93703C është i kompletuar me standardet primare të turbullirës AMCO-AEPA-1 të përdorura për kalibrimin dhe validimin e performances së instrumentit.

  • Kalibrim deri në tre pika
  • Përdor kyveta gjatë matjeve
  • Tastiera rezistente ndaj ujit
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara