SKU
HI99164

pH metër portativ për kosin - HI99164

510,00 € 56.100,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 510,00 EUR (56.100,00 Lekë)

In stock

I krijuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH gjatë prodhimit të kosit, Matësi portativ i pH të kosit HI99164 është projektuar për matje të drejtpërdrejta në produktet e kosit. Sonda e specializuar FC2133 përmban një trup qelqi, majë në formë konike dhe një open junction duke e bërë atë ideale për testimin e pH të kosit dhe produkteve të tjera të qumështit.

  • ±0.2 saktësi pH
  • Vjen me të gjitha tretësirat dhe bateritë e nevojshme - gjithçka që ju nevojitet për të filluar matjen menjëherë.
  • Projektuar për matje të drejtpërdrejta në produktet e kosit.

Sonda, gjendja e saj

Një tregues në ekran siguron konfirmim vizual që sonda juaj po funksionon në mënyrën më të mirë të saj.

Treguesi i baterisë së ulët

Bateritë e përfshira ofrojnë 1200 orë përdorim të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Fikja automatike

Funksioni i fikjes automatike mund të vendoset për të fikur njehsorin në 8 ose 60 minuta, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që njehsori të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursim të energjisë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur.

 

 

I ndërtuar për të qenë i qëndrueshëm

Projektuar për të përballuar goditjet, rëniet trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këta matës janë të mbrojtur nga depërtimi i pluhurit dhe ujit nga çdo drejtim.

Dizajn portativ

I krijuar për t'u përshtatur rehat në dorën tuaj për testim në lëvizje, ekrani LCD me shumë nivele ofron lexime me një shikim të pH dhe temperaturës nga çdo kënd dhe funksionimi i dyfishtë i butonit thjeshton procesin e testimit për çdo përdorues.

Lidhja e shpejtë me sondën

Një lidhës DIN i Quick Connect e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. Veshja e gomës mbron kabllon dhe siguron një mbyllje të papërshkueshme nga uji.

 

 

Buferi me pH 4 dhe 7

Gjatë kryerjes së një kalibrimi të pH, është e rëndësishme që të përdoren buferët e duhur. Ne përfshijmë disa bufer fillestar për t'ju ndihmuar. Paketat me një përdorim të vetëm janë të mbyllura individualisht, kështu që ju përdorni bufer të freskët sa herë që kalibroni.

Tretësira pastruese për yndyrat vecanërisht atë të kosit (1),

Tretësirë  pastruese dhe dezinfektuese për mbetjet e kosit (1)

PH matësi juaj i kosit vjen me tretësira pastrimi që janë projektuar për të mbajtur elektrodën tuaj të pastër nga yndyrat dhe mbetjet që gjenden në kos. Ky kombinim i përqendruar i detergjenteve pastron matësin tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që njehsori juaj të qëndrojë në gjendjen optimale.

 

 

HI99165 Modele dhe aksesorë të përshtatshëm

HI99165 I vjetër (majtas)

  • Përdor sondën pH FC242D me lidhës DIN
  • E përputhshme me HI710024 Shockproof Boot

HI99165 i ri (djathtas)

  • Përdor sondën pH FC2423 me lidhësin Quick DIN
  • E përputhshme me HI710029 Shockproof Boot

*Lidhja e re e sondës Quick DIN është e përputhshme me modelin e vjetër, megjithatë, lidhjet e vjetra të sondës DIN nuk janë në përputhje me modelin e ri të trupit.

Specifikimet

Specifikime

Detaje

sku

HI99164

pH Intervali

-2.00 deri 16.00 pH / -2.0 deri 16.0 pH

PH Rezolucioni

0.01 pH / 0.1 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.02 pH / ±0.1 pH

pH Kalibrimi

automatike, në një ose dy pika me dy grupe buferash standard (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose pH 4.01 / 6.86 / 9.18) set Standard: 4.01; 7.01; 10.01 ose NIST: 4.01; 6.86; 9.23

mV Intervali

±825 mV (pH-mV)

Rezolucioni mV

4 mV

Saktësia mV

±1 mV (pH-mV)

Intervali i  temperaturës

-5.0 deri në 105.0 °C/23.0 deri në 221.0 °F

Rezolucioni i temperaturës

0.1 °C/0.1 °F

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,5 °C deri në 60 °C; ±1.0 °C jashtë ±1.0 °F deri në 140 °F; ± 2,0 °F jashtë

Kompensimi i temperaturës

Automatik -5.0 deri në 105.0 °C/23.0 deri në 221.0 °F

Furnizimi me energji elektrike

Bateri 1.5V AAA (3 pcs.)

Konsumi i energjisë

përafrim. 1400 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh max 100%

Dimensionet

s 154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2")

Pesha

199 g (6.91 oz.) me bateri

Informacion*

Çdo metër është i furnizuar me: • sonda FC2133 pH /temperature  dhe lidhësi DIN me 1m (3.3') kabllo • pH 4.01 & 7.01 bufer bustinë • HI700643 tretësirë pastruese për depozitimin e kosit (2 bustina) • 100 mL beaker (1 pc.) • Bateritë alkaline: 1.5V AAA (3 pc.) • Valixhe mbajtëse • Certifikata e kalibrimit të matësit • Çertifikata e kalibrimit të sondës • Manuali i udhëzimit

Garancia

2 vite

Sonda e rekomanduar

Sonda FC2133 pH/temperatura  dhe lidhësi DIN me kabllo 1m (3.3') (përfshirë)

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara