SKU
HI7092L

Tretësirë paratrajtuese për oksidimin (500 mL) - HI7092L

30,00 € 3.300,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 30,00 EUR (3.300,00 Lekë)

In stock

Tretësirë paratrajtuese për oksidimin, 500 mL

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara